1. Gratis omboeken
 2. Self-service check-in
 3. Veel privacy & hygiene
 4. Coronaproof

Wil je boeken? Boek bij ons zorgeloos

Boeken zonder zorgen Vanwege het coronavirus (COVID-19) boek je bij ons gratis je vakantie tot 7 dagen voor aankomst om. Mocht het vanwege de maatregelen of vanwege ziekte niet mogelijk zijn om naar ons fijne plekje te komen, kun je dit altijd omboeken. Je hebt dan tot het einde van 2021 om je vakantie te boeken. Daarnaast hebben we een contactloze check-in en maken we de accommodaties zeer grondig schoon. Onze vakantiewoningen zijn zeer ruim en hebben een grote tuin. Hier kun je lekker en gezellig leven: slow living noemen wij dat. Lees hieronder meer over onze maatregelen.
 
zoek & boek zorgeloos
 

Huidige situatie

Het Coronavirus is ook in Nederland aanwezig. Hierover zijn veel vragen. Via deze pagina vind je de maatregelen die wij nemen voor jou als gast en antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn.

Update 15 mei 2020:

Het is volgens de richtlijnen van het RIVM toegestaan om ons park te bezoeken, uitsluitend voor verblijven met eigen sanitair. Hier vallen al onze accommodaties onder. Wij nemen alle adviezen van het RIVM over en hebben de volgende maatregelen getroffen:

 • Ben je gezond en voel je jezelf gezond dan ben je van harte welkom;
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 ℃);
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 ℃ en/of benauwdheidsklachten;
 • Bij verkoudheid & griepverschijnselen blijven onze medewerkers thuis en wij vragen jullie dit ook te doen;
 • Volg alle landelijke richtlijnen van het RIVM: deze gelden ook op ons park;
 • Schud geen handen en houd 1,5 meter afstand;
 • Om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen waarborgen verzoeken wij iedereen geen contact te zoeken met onze collega’s welke werkzaam zijn op ons park;
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Extra maatregelen zwembad

Vanaf Hemelvaast is ons verwarmde buitenzwembad weer geopend. Heerlijk een duik nemen en genieten van de zon. Vanwege COVID-19 hanteren we een maximaal aantal personen en kinderen in ons zwembad. Dit registreren we middels inschrijflijsten per uur. Vanwege de kleinschaligheid van ons park, gaan we er vanuit dat iedereen voldoende kan zwemmen en dat dit niet voor beperkingen tijdens jullie verblijf zal zorgen.

Heb je rechtstreeks geboekt met een Annuleringsverzekering

Bij een gemaakte boeking kun je altijd een annuleringsverzekering afsluiten. Dit gebeurt op het moment van de boeking en kan niet later worden toegevoegd. Wanneer je een annuleringsverzekering bij ons hebt afgesloten, zijn dit de regels.

Jij of een medereisgenoot is ziek geworden door het Coronavirus. Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?*
Ja, dit is gedekt en valt onder de onderstaande artikelen van de annuleringsvoorwaarden:
6.1.1. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van de verzekerde.
6.1.2. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van familieleden in de 1e of 2e graad of huisgenoten van de verzekerde.
* Uiteraard is het hierbij wel zo dat je moet annuleren op advies van een arts. Voor het annuleren hebben wij daarom ook een geldig bewijs van een arts nodig.

Ik woon in een besmet gebied. Kan ik nu mijn annuleringsverzekering gebruiken?
Helaas kan dit niet. De annuleringsverzekering dekt enkel gebeurtenissen die betrekking hebben op iemand z’n persoonlijke aard (overlijden, ziekte etc.). Let wel op, wanneer je ook een persoonlijke reisverzekering hebt kunnen e regels anders zijn. Check dus ook even de richtlijnen van je eigen reisverzekering.

Rechtstreeks geboekt zonder annuleringsverzekering geboekt?
Bij het annuleren van boekingen hanteren wij de voorwaarden van HISWA-RECRON. Wanneer je binnen één maand voor de ingangsdatum een boeking wil annuleren dient er 90% van de overeengekomen prijs te worden betaald.

Heb je geboekt via een touroperator? 

Neem dan contact op met de touroperator indien je een boeking wilt wijzigen. De voorwaarden verschillen per touroperator. Check daarnaast ook de voorwaarden bij je eigen reisverzekering.

Overige vragen?

Heb je overige vragen? Of is iets niet geheel duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie heel graag en doen dit zo snel mogelijk.

 
Neem contact op