231 beoordelingen
 1. 8,3

  Het huisje was erg mooi ,mooie ruime woonkamer en een mooie slaapkamer .Fijn dat er vaatwasmachine in zit ,dit geeft al een goed gevoel dat je niet steeds de afwas moet doen in je vakantie. War er in ons huisje ontbrak vonden wij dat waren wat haakjes .Je kon je jas niet ophangen en ook in de badkamer ontbrak er een waar je je handdoek kon ophangen of je ochtendjas. Verder was er genoeg kast ruimte .De omgeving is gewoonweg prachtig een erg mooi stukje Nederland. Het park is echt een aanrader voor senioren ,heerlijk rustig .Ik zelf geef het door om het park eens te bezoeken .

  Juni 2020 -  verbleef in Buizerd | 4 pers.

 2. 8,3

  Fijn huisje alles er op en aan, buiten fijne ruime tuin ,mooi park en lekker rustig. !!! Helaas was het weer niet zo geweldig maar wij hebben genoten van de omgeving. De sleutel van het huisje vinden is wat lastig , mijn man wist na even denken hoe je de sleutel kon pakken,maar hij heeft een paar mensen geholpen waarbij het niet lukte en dan is het jammer dat er geen receptie is maar dat komt misschien door de coronaregels. De sevice was heel goed er was een probleem met de douchekop en dat werd meteen gemaakt.👍 Succes met de verbouwing als het klaar is zal het een prachtig park zijn !!! Met vriendelijke groet Gerrit en ida van Ginhoven

  Juni 2020 -  verbleef in Reiger | 6 pers.

 3. 8,7

  klein en gezellig park, erg schoon (huisje en het park), de omgeving mooi om te wandelen en heel erg fijn om te fietsen. Varen op de regge in een fluisterboot is ook zeker een aanrader. Een volle week plezier en volop genoten.

  Juni 2020 -  verbleef in Buizerd | 4 pers.

 4. 8,4

  gezellig compleet huisje. Park verdient wat meer aandacht.

  Juni 2020 -  verbleef in Korhoen | 4 pers.

 5. 7,5

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 -  verbleef in Reiger | 6 pers.

 6. 8

  Rustig park en word nog mooi opgeknapt, prachtige omgeving. Het huisje was ook mooi ,maar weet niet of het is geïsoleerd, toen we aankwamen was het warm weer maar ook in het huisje 35 gr, 2 dagen later de kachel aan moeten doen omdat het toen nog maar 16 gr was in huis Wat we zeker aan kunnen raden , is het ontbijt erbij te boeken , dat was werkelijk 👍

  Juni 2020 -  verbleef in Buizerd | 4 pers.

 7. 8,7

  Inrichting van het huisje, situering van de huisjes in het park (veel ruimte), mooie natuur en leuke stadjes in de omgeving. Vriendelijkheid en prettige sfeer op het park.

  Juni 2020 -  verbleef in Reiger | 6 pers.

 8. 8,4

  Heerlijke rustige omgeving. De ruimte binnen is royaal en van alle gemakken voorzien. Veel opbergruimte. Fijne bank, veel licht inval door de vele raampartijen. De wagen kon je makkelijk kwijt. Een fijn terras. We zijn zeer tevreden, zo tevreden dat we meteen al een week in september geboekt hebben.

  Juni 2020 -  verbleef in Reiger | 6 pers.

 9. 7,9

  Lekker rustig. Mooi huisje. We hebben heerlijk gefietst. Paar fijne dagen gehad.

  Juni 2020 -  verbleef in Buizerd | 4 pers.

 10. 7,5

  Omgeving prachtig. Park klein en rustig. Huisje goed, waren met 2 pers dan prima, voor 6 wel krap.

  Juni 2020 -  verbleef in Twente | 6 pers.