Fiets4daagse

Van 1 september tot en met 4 september 2020 vindt de Reggestreek Fiets4Daagse plaats. Tijdens deze fietsvakantie fiets je door de prachtige natuur van de Reggestreek in Overijssel. Overijssel is de fietsprovincie van Nederland dus dat belooft wat!

De routes

De startplaats van de fietsroutes is bij het Mölke. Tijdens het fietsen ontdek je Twente en Salland. Je zult langs De Regge fietsen, het riviertje wat door omliggende dorpen heen stroomt en waaraan de Reggestreek zijn naam te danken heeft. Je krijgt de bossen en uitgestrekte heidevelden te zien van onder andere het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. En onderweg kom je langs verscheidene bezienswaardigheden zoals de Enterse zomp, de pelmolen, een authentieke ijsboerderij waar je heerlijk ijs kunt halen en biologische boerderijen met het indrukwekkende Black Angus ras koeien.

Fietsen met GPS

Het is mogelijk om de fietsroutes via GPS te doen, dit zorgt natuurlijk voor een net wat andere ervaring als de standaard Fiets4Daagse. De GPS fietsroutes zijn gelijk aan de fietsroutes zonder GPS en je zult dus niks missen van de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Heb je nog geen ervaring met GPS fietsroutes? Dat is geen probleem WayPoint in Notter geeft workshops en leent GPS toestellen uit.

Fietsen met GPS

Het is mogelijk om de fietsroutes via GPS te doen, dit zorgt natuurlijk voor een net wat andere ervaring als de standaard Fiets4Daagse. De GPS fietsroutes zijn gelijk aan de fietsroutes zonder GPS en je zult dus niks missen van de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Heb je nog geen ervaring met GPS fietsroutes? Dat is geen probleem WayPoint in Notter geeft workshops en leent GPS toestellen uit.