Triathlon Holten

Jaarlijks wordt er in Holten een nationale en internationale triathlon gehouden, dit jaar zal de triatlon plaats vinden op 29 en 30 juni. Hierbij kunnen zowel professionele triatlon sporters meedoen als recreatieve sporters. De weg die ze moeten afleggen bestaat uit een deel zwemmen in open water, een deel fietsen over de Holterberg en een deel te voet door het centrum van Holten.

De triathlon

Tijdens 29 en 30 juni zullen vele sporters van over de hele wereld zich inzetten bij de triatlon. Bij deze editie zijn drie verschillende onderdelen waarvan twee onderdelen internationaal zijn en één onderdeel nationaal. De twee internationale onderdelen zijn de Premium European Cup en de Junior Cup. Het nationaal onderdeel is de wedstrijd voor recreatieve deelnemers. Er valt dus genoeg te zien voor de sportliefhebbers!

Niet alleen sporten

Naast het bekijken van de sporters is er nog veel meer te doen voor de bezoekers. Zo is er live muziek, zijn er kraampjes met eten en drinken en zullen de terrassen gevuld zijn met gezelligheid. Zo is er voor iedereen wel wat te beleven tijdens dit evenement.

Meer informatie

Overnachten

Wilt u tijdens de Triathlon Holten ontspannen overnachten? Bij Buitenplaats Holten bieden wij verschillende accommodaties waar u kunt verblijven tijdens dit evenement.

 

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×