Wandel4daagse

Tijdens de Reggestreek Wandel4Daagse wandel je vier dagen door het mooiste stukje van de prachtige Reggestreek. De Reggestreek Wandel4Daagse is een initiatief van Vakantiepark Mölke en wordt in nauwe samenwerking met Stichting Ontdek De Reggestreek georganiseerd. Tijdens de wandel4daagse kunnen er twee verschillende afstanden gelopen worden: een route van ongeveer 10 kilometer en een route van ongeveer 20 kilometer. Beide routes zijn door de prachtige natuur van Twente en kom je langs mooie bezienswaardigheden. Dagelijks kan van 09.00-10.00 uur gestart worden met wandelen.

Wandelen met GPS

Wil je eens op een andere manier meedoen wandelen en meedoen aan de Reggestreek Wandel4daagse? Ga dan wandelen met behulp van een GPS! De routes van de Reggestreek Wandel4Daagse zijn namelijk ook als GPS-routes beschikbaar. 

Ontdek onderweg hoe puur De Reggestreek nog is en bekijk de bijzondere Enterse Zomp, haal een lekker ijsje bij een authentieke ijsboerderij, ontdek hoe het eraan toegaat op een biologische boerderij met indrukwekkende Black Angus-koeien en bewonder de prachtige Pelmolen in Rijssen