De Huiskamer

Even lekker een kopje koffie drinken of een boekje lezen kan in onze huiskamer. De huiskamer is dagelijks geopend en een frisdrankje staat altijd koud. Je kunt zelf koffie pakken of thee maken. Ook vind je er allerlei leuke foldertjes over de omgeving. Bij mooi weer kun je de loungekussens pakken om heerlijk te loungen alleen, met zijn twee of met je vrienden of familie. Slow Living in Holten! 

De Huiskamer als groepsruimte

De huiskamer is ook ideaal te gebruiken als groepsruimte. tot wel 20 personen! Ideaal om even bij elkaar te komen in een grote ruimte met luxe keuken. Zo is het ook mogelijk om samen te koken en een hapje te eten.

Eten met je gehele groep

Grote groepen hebben meerdere vakantiewoningen waar ze kunnen overnachten. Elke vakantiewoning heeft ook een volledig verzorgde keuken. Het is echter toch extra gezellig om met de groep samen te eten. De groepsruimte is de oplossing voor avondmaaltijden met een grote groep! Een luxe keuken met alles erop en eraan is aanwezig in de groepsruimte. De groepsruimte kan elke avond afzonderlijk gehuurd worden. Zo bepaal je zelf welke avonden je samen komt en welke avonden niet.

De huiskamer huren

De kosten voor het geheel afhuren van deze ruimte is afhankelijk van de periode waarin het gehuurd wordt. Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid.

 

Alle faciliteiten