Luxe groepsaccommodatie

Altijd al willen verblijven in een luxe groepsaccommodatie? Lekker met vrienden en vriendinnen overnachten in een luxe groepsaccommodatie hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Recreatiepark Buitenplaats Holten heeft meerdere luxe groepsaccommodaties van 4 tot 6 personen. Volledig met eigen keuken, toilet en douche. De luxe groepsaccommodatie heeft een luxe uitstraling van buiten en binnen. De luxe groepsaccommodaties zijn ook allen voorzien van een terras met terrasmeubilair. Ideaal voor een gezamenlijke barbecue met de hele groep! Iedere groep (tot 6 personen) kan verblijven in een luxe vakantiehuisje en geniet van privacy en rust. Toch met de hele groep bijeenkomen? De vakantiehuizen liggen op een kleine afstand van elkaar, hierdoor is het erg makkelijk om elkaar op te zoeken in het recreatiepark. In de omgeving van Holten zijn ook veel bezienswaardigheden en groepsactiviteiten. Bekijk de beschikbaarheid en boek direct een luxe groepsaccommodatie!

Groepsaccommodatie luxe

Een groepsaccommodatie in luxe? Woorden als chalet, bungalow, glamping, villa’s en vakantiehuizen schieten je allemaal voorbij, echter wat is nou een groepsaccommodatie luxe? Een groepsaccommodatie luxe is een accommodatie waar groepen kunnen overnachten in veel luxe. Dit betekent dat de accommodatie voorzien moet zijn van alle gemakken zoals een: moderne keuken, badkamer met toilet en douche, ruim terras en comfortabele woonkamer met televisie.

Op zoek naar een groepsaccommodatie luxe? Buitenplaats Holten beschikt over luxe groepsaccommodaties die voldoen aan deze eisen. In de groepsaccommodaties kunnen 4 tot 6 personen verblijven. Ook zijn de groepsaccommodaties winterhard geïsoleerd en voorzien van CV. Dus ook in de winter is het mogelijk om een groepsaccommodatie luxe te boeken! Bekijk de beschikbaarheid en boek een overnachting in luxe.

Groepsruimte voor grote groepen

Je komt met een grote groep overnachten maar wilt toch samen eten? Onze gloednieuwe groepsruimte is de oplossing voor avondmaaltijden met een grote groep! De groepsruimte heeft een volledig verzorgde luxe keuken voor een uitgebreide avondmaaltijd. De groepsruimte kan elke avond afzonderlijk gehuurd worden. Zo bepaal je zelf welke avonden je samen komt en welke avonden niet.

Reserveer nu

Accommodatie voor groepen

Een accommodatie voor groepen is lastig te vinden. De meeste accommodaties zijn geschikt voor 2 of 3 personen. Dit is dan meestal ook een simpele hotelkamer. Overnachten in een recreatiepark is ideaal voor groepen. Zo heeft elke groep (4 tot 6 personen) een eigen accommodatie met ruimte en privacy, maar kan alsnog samenkomen met de andere groepen op een gezamenlijke plaats binnen het park. Bij een accommodatie voor groepen is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat er veel personen kunnen overnachten, maar het moet ook betaalbaar zijn. In vergelijking met hotels is onze accommodatie voor groepen goed betaalbaar! Daarnaast beschikken de groepsaccommodaties allemaal over een ruim terras, complete keuken, eigen badkamer met toilet en douche, meerdere bedden en een comfortabele woonkamer. In de omgeving van Holten zijn ook genoeg bezienswaardigheden en veel groepsactiviteiten. Liever binnen blijven en uitrusten? De accommodaties voor groepen beschikken over een flatscreen tv met digitenne en er is gratis wifi aanwezig. Zoek niet verder naar een accommodatie voor groepen, bij Buitenplaats Holten ben je aan het juiste adres! Bekijk de beschikbaarheid en boek een accommodatie voor groepen.

Bekijk alle accommodaties

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×