Luxe vakantiewoning

Lekker op vakantie gaan zonder stress over de vakantie zelf? Gewoon heerlijk genieten van uw verblijf? Een luxe vakantiewoning zal zeker aan dit gevoel meewerken.

Luxe vakantiewoning

Heerlijk tot rust komen zult u geheid doen in een luxe vakantiewoning, waarin u een vakantiegevoel zult ervaren maar wel met de gemakken van thuis. U hoeft dus helemaal niks te missen terwijl u op vakantie bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe vakantiewoning aan het water? Of met opbergruimte zodat u uw grotere voorwerpen zoals fietsen, een kinderwagen of andere voorwerpen niet in de weg hebt staan? Wat zeker mee zal werken aan uw vakantiegevoel is dat de luxe vakantiewoningen op vakantiepark de buitenplaats in Holten zich hullen in de prachtige natuur van Salland waarvan u al kunt genieten vanaf het terras. Ook bent u vanuit uw accommodatie binnen een mum van tijd op de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt genieten van de natuur. Leuke stadjes en dorpjes zijn dicht in de buurt, hier zult u de echte gastvrijheid van Salland ervaren en kunt u heerlijk winkelen of genieten op een terras.

Vakantiehuis luxe

De gemakken van thuis op vakantie hebben, dat is de vakantiehuis luxe die wij u graag bieden. Bij vakantiepark buitenplaats Holten kunt u genieten van vakantiehuis luxe zoals volledig ingericht accommodaties die beschikken over een keuken, woonkamer met onder andere een flatscreen tv, luxe badkamer, slaapkamers en een terras. Ook heeft elke accommodatie de beschikking tot gratis WIFI. Ook bieden wij een aantal opties die van accommodaties verschillen zoals een huisdiervrije accommodatie, accommodatie met vaatwassen en meer. Wilt u ook overnachten en de vakantiehuis luxe ervaren?

Boek een accommodatie.

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×