Natuurhuisje in Overijssel, Holten

Direct aan het water
Midden in de natuur
Luxe vakantiehuisjes

Vakantie in een natuurhuisje in Overijssel

Vier vakantie in een prachtig natuurhuisje in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een van Nederlands mooiste natuurgebieden met een ongekend divers flora en fauna. Het is niet voor niets dat deze streek in Overijssel veel nationale en internationale toeristen trekt. Vier uw vakantie te midden van al het natuurschoon op Buitenplaats Holten; een kleinschalig vakantiepark met luxe vakantiewoningen voor het hele gezin.

Natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Buitenplaats Holten ligt niet alleen direct aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug, het park is ook met aandacht en respect voor de omliggende natuur vormgegeven. U vindt hier een oase van rust, veel ruimte en privacy, en kunt dus volop genieten en heerlijk onthaasten.

De prachtige chalets staan op ruime kavels, direct aan het water of op een andere rustige plek. Doordat het park vol groen staat, en de nabijheid van de Sallandse Heuvelrug, zult u hier ook reeën, dassen, steenmarters en tal van vogels kunnen spotten. Vanaf het park, en uw huisje in de natuur, kunt u gemakkelijk de bossen en heidevelden van het Salland in kunnen lopen of fietsen. Puur genieten dus.

Uw vakantiehuis op Buitenplaats Holten

 •  Middenin de natuur van de Sallandse Heuvelrug
 •  Luxe vakantiehuis op een spiksplinternieuw park
 •  Rust, ruimte, privacy en veel natuurschoon
 •  Vakantiehuisje aan het water

Uw vakantiehuis in de natuur

 •  Luxe interieur en exterieur
 •  Voorzien van alle moderne gemakken
 •  Geschikt voor 4-6 personen
 • Ruim en zeer comfortabel

In de directe omgeving van het vakantiepark

 •  Over de Regge varen met een fluisterbootje
 •  De Pelmolen bezoeken, een unieke industriemolen in Nederland
 •  Terrasje pakken of lunchen in Rijssen en Holten

Luxe vakantiehuisje in de natuur

U zult niet inleveren op comfort en gemak als u hier, middenin de natuur, vakantie wilt vieren. Het tegenovergestelde juist; Buitenplaats Holten heeft voor u luxe vakantiehuisjes ontwikkeld waar u alle moderne gemakken van thuis heeft met een luxueuze afwerking.

 U kunt een vakantiehuisje huren voor 4 of 6 personen, ideaal voor een vakantie met kinderen. Afhankelijk van het type chalet beschikt u over twee of drie slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een stapelbed voor de jongsten. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, badkamermeubel en designradiator. Er is tevens een apart toilet. De royale woonkamer met openslaande terrasdeuren heeft een prachtig lichtinval. De keuken heeft alle gewenste apparatuur en inventaris. De woonkamer heeft een loungehoek met flatscreen TV, en het huisje heeft ook Wifi. Vanaf het gemeubileerd en zonnige terras heeft u uitzicht op het water.