Paardrijvakantie

Paardrijvakantie 

De Holterberg staat bekend om haar schitterende natuur, prachtige vergezichten en al het schoons wat de natuur te bieden heeft. Veel mensen komen speciaal naar deze plek toe om lekker te wandelen of te fietsen en op deze manieren te genieten van de prachtige natuur. Maar de Holterberg is ook zeker geschikt om samen met uw paard te verkennen. Er zijn speciaal aangelegde ruiterpaden die u door de prachtige natuur leiden. In een groep ruiters of alleen, bij uitstek moet u hier een keer geweest zijn samen met uw paard. Op Buitenplaats Holten bent u aan het juiste adres om te genieten van een echte paardrijvakantie. Vanuit het park bent u direct aan de voet van de Holterberg en kunt u direct beginnen met genieten van uw vakantie samen met uw paard.

Paardrijvakantie Nederland

Samen met uw paard genieten van De Holterberg, dit is een vakantie die u nooit zult vergeten! Geniet van uw paardrijvakantie in Nederland. Hoe fijn is het om zelf heerlijk tot rust te komen in een luxe accommodatie en tegelijkertijd uw paard dichtbij te hebben in een heerlijke schone stal. Ten allertijden kunt u er samen op uit voor een heerlijke (dag)rit door de prachtige natuur. Bij Buitenplaats Holten geniet u samen met uw paard van een perfecte paardrijvakantie in Nederland.

Luxe accommodaties bieden u de mogelijkheid om zelf niks te kort te komen en voor uw paard hebben wij op het park heerlijke schone paardenstallen. Buitenplaats Holten is bij uitstek geschikt om te genieten van uw paardrijvakantie in Nederland. Deze stallen zijn op basis van zelfvoorziening. De stallen zijn schoon als u aankomt en dienen ook schoon weer achter gelaten te worden als u vertrekt. Uw dient zelf voer mee te nemen voor uw edele viervoeter, voldoende hooi is aanwezig.

Paardrijvakantie volwassenen 

Een paardrijvakantie voor volwassenen is waar iedere ‘paardengek’ van droomt. Samen op vakantie en genieten van een soms onbekende en nieuwe omgeving. Vanuit Buitenplaats Holten bent u direct aan de voet van De Holterberg waar een groot aantal ruiterpaden en uitgezette routes aanwezig zijn. Voor een korte tocht of een dag eindeloos genieten met uw paard, op de Holterberg bent u op het juiste adres voor een perfecte paardrijvakantie voor volwassenen.

Met meerdere personen en paarden op vakantie? Een paardrijvakantie voor volwassenen is geen enkel probleem bij Buitenplaats Holten. Er zijn verschillende luxe accommodaties, voor bijvoorbeeld 4- of 6-persoonsgebruik. En we beschikken over 3 heerlijke stallen voor uw paard(en). De accommodaties zijn allemaal volledig gemeubileerd en ingericht en bieden u veel rust, ruimte en comfort. Een kleinschalig park waar ook u paard ontspannen op stal staat!

Paardenvakantie

De Sallandse Heuvelrug is bij uitstek geschikt om te genieten van een paardenvakantie. Een weekend, midweek of week er even tussenuit met uw paard is op Buitenplaats Holten een unieke ervaring. Geniet u ervan om eindeloos met uw paard buiten te rijden en niet altijd in de zelfde omgeving te zijn? Geniet dan van uw paardenvakantie op Buitenplaats Holten en ontdek de prachtige natuur in het unieke natuurgebied De Sallandse Heuvelrug. Samen met uw paard zijn er verschillende routes, die u elke keer weer door een prachtig natuurgebied leiden!

Heeft u advies nodig voor uw perfecte paardenvakantie? Of wilt u de ervaringen weten van iemand uit de omgeving? Neem dan contact met onze ambassadeur via viervoeterambassadeur@buitenplaatsholten.nl.

Boek nu 

Paardrijvakantie
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×