Racefiets vakantie

Buitenplaats Holten staat niet alleen bekend om de rust en ruimte maar ook om de bijzondere ligging aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug telt veel fietsroutes waardoor je gegarandeerd een heerlijke racefiets vakantie tegemoet gaat.

Racefiets vakantie

Door de fietsfaciliteiten bij Buitenplaats Holten ben je helemaal aan het goede adres voor een racefiets vakantie. Zo is vakantiehuis Buizerd voorzien van een inpandige berging waarin je de racefiets kan neerzetten. De berging is voorzien van een waterslang en een oplaadpunt voor een E-bike. De centrale fietsenstalling biedt ruimte voor klein onderhoud aan je racefiets. Bij de sleutel van de accommodatie tref je de sleutel van de fietsenstalling. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten. Al deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken tijdens je racefiets vakantie. Bekijk nu alle mogelijkheden voor een onvergetelijke racefiets vakantie.

Vakantie racefiets

Een vakantie met racefiets op Buitenplaats Holten is een echte aanrader. Of je nu alleen gaat fietsen of met het hele gezin, de luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor de perfecte vakantie met racefiets(en). Na het fietsen kunt u een heerlijke maaltijd bereiden in de complete keuken. De comfortabele meubels en bedden zorgen voor een relaxte vakantie met racefiets. Een vakantie met racefiets op Buitenplaats Holten is de juiste combinatie van actief en passief genieten van rust, ruimte en natuur.

Boek nu 

Racefiets vakantie
  • Algemene fietsenstalling
  • Gratis Wi-Fi
  • Ook voor groepen

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×