Vakantie met eigen paard

Vakantiepark Buitenplaats Holten is bij uitstek geschikt om te genieten van een vakantie met eigen paard. Een heerlijke omgeving, rust en ruimte is wat dit park u te bieden heeft. Op vakantie met eigen paard en genieten van een heerlijke omgeving, wie wil dat nou niet? Vakantiepark Buitenplaats Holten ligt gelegen aan de voet van de Holterberg, een prachtig natuur gebied waar mensen vanuit het hele land en ver daarbuiten naar toe komen om te bewonderen. Er zijn in dit nationale natuurpark zelfs speciale ruiterpaden aangelegd, zodat ruiters en amazones op een bijzondere manier kunnen genieten van de omgeving en dus een vakantie met eigen paard.

Weekend weg met eigen paard

Heerlijk een weekend weg met eigen paard is bij Buitenplaats Holten echt fantastisch. Een kleinschalig vakantiepark met 3 nieuwe paardenstallen bieden hiervoor zeker mogelijkheden. U kiest een heerlijke accommodatie met alle voorzieningen voor een weekendje weg en neemt dan ook nog uw eigen paard mee. De stallen zijn in 2018 nieuw gebouwd en zijn op basis van zelfvoorziening. De stal voor uw paard is schoon als u aankomt en dient door u ook weer schoon achter te worden gelaten als u vertrekt. Voer voor uw edele viervoeter dient u zelf mee te brengen, hooi is voldoende aanwezig. De stal ligt slechts op enkele meters van uw accommodatie. Ook de Holterberg is zeker geschikt voor een weekend weg eigen paard. Geniet van een korte tocht of een dagvullende rit door de prachtige omgeving.

Op vakantie met eigen paard 

Op vakantie met eigen paard, wie wil dat nou niet? Dat is de droom van iedere ‘paardengek’. Terwijl u even weg bent uit het dagelijkse bezigheden en jullie even uit het dagelijkse trainingsritme zijn geniet u van de rust en ruimte. Samen komt u even helemaal tot rust! Uw paard staat ontspannen op stal, terwijl u op enkele meters geniet van uw luxe accommodatie. Een midweek of week op vakantie met eigen paard is bij Buitenplaats Holten geen enkel probleem. U kunt natuurlijk ook uw partner of gezin meenemen tijdens uw vakantie met eigen paard. De omgeving biedt namelijk voor iedereen voldoende activiteiten. Fietsen, mountainbiken, wandelen, hardlopen, voor iedereen is er vermaak. Er zijn ook verschillende bezienswaardigheden die meer als de moeite waard zijn om eens te bezoeken.

Met je paard op vakantie

Even helemaal alleen met je paard op vakantie en genieten van elkaar. Reserveer een accommodatie met paardenstal op vakantiepark Buitenplaats Holten. Hier komt u zelf helemaal tot rust en uw paard geniet van een nieuw aangelegde stal. Het park ligt midden in de natuur en in een rustige omgeving, direct aan heel veel ruiterpaden en routes dwars door de natuur. Met je paard op vakantie is bij ons heel eenvoudig. Het park is goed bereikbaar voor uw auto en trailer, ook het parkeren is bij ons gratis en geen probleem. Met je paard op vakantie is bij ons bijzonder en wordt door de prachtige natuur voor u samen onvergetelijk!

Vakantie met je paard 

Wilt u op vakantie met je paard en bent u hiervoor zoek naar een unieke locatie? Buitenplaats Holten sluit aan bij uw wensen. U geniet van luxe en comfort en uw paard staat heerlijk in 1 van de 3 stallen die op dit park gelegen zijn. Rust, ruimte en natuur zijn de sleutelwoorden van dit vakantiepark en van uw vakantie met paard. U vertrekt vanuit het park met uw paard en u kunt kiezen uit een scala aan routes. De heuvelachtige omgeving zorgt voor unieke ervaringen en natuur die u nooit eerder gezien heeft.

Heeft u advies nodig voor de vakantie met je paard? Onze viervoeter ambassadeur is bekend met de omgeving en geeft u graag advies. Neem contact op via viervoeterambassadeur@buitenplaatsholten.nl.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×