Vakantie met paard

Paard mee op vakantie

Kom tot rust op vakantiepark Buitenplaats Holten en neem uw paard mee op vakantie. Buitenplaats Holten ligt gelegen aan de voet van De Holterberg en biedt daarom veel rust, ruimte en een prachtige omgeving. Natuurgebied de Sallandse Heuvelrug staat bekend om de prachtige natuur, bijzondere vergezichten, mooie heidevelden en de zandverstuivingen. Een gebied met veel hoogte verschillen, die het bijzonder maken om er met uw paard doorheen te rijden. Neem uw paard mee op vakantie en geniet van de natuurschoon.

Vakantie met paard 

Het is een uniek tafereel op vakantie met paard. Buitenplaats Holten biedt u die kans! Hoe fijn is om met uw edele viervoeter samen te genieten van uw welverdiende vakantie. Even uit de dagelijkse dingen, uit de dagelijkse trainingen en samen te zijn in een nieuwe, onbekende omgeving.
Buitenplaats Holten heeft 3 heerlijke paardenstallen waarin uw paard zich op zijn/haar gemak voelt en u geniet van een luxe accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Een nieuw en luxe vakantiepark met veel groen, rust en ruimte. Even niet trainen, even geen wedstrijdspanning maar lekker genieten… kom tot rust op vakantie met paard! Bent u een ervaren buitenrijder of is het in de bossen rijden nog wat onbekend? Voor elke ruiter is de Holterberg geschikt, een kort rondje, een dagtocht of even lekker galopperen over de brede zandpaden, het kan allemaal. Maak van uw vakantie met paard een ervaring om nooit meer te vergeten.

Vakantie paard meenemen

Wilt u op vakantie uw paard meenemen? Wij begrijpen dat helemaal. Reserveer daarom een heerlijke accommodatie op ons vakantiepark Buitenplaats Holten en geniet!
Buitenplaats Holten is erg geschikt om tijdens de vakantie uw paard mee te nemen. Het ligt namelijk direct aan voet van de Holterberg en biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen vakantie. De stallen zijn in 2018 nieuw aangelegd en zijn op basis van zelfvoorziening. De stal is schoon als u aankomt en moet ook weer schoon worden achtergelaten als u vertrekt. Voer voor uw viervoeter moet u zelf meenemen, voldoende hooi is aanwezig. Het is toch heerlijk: tijdens vakantie uw paard meenemen.

Op vakantie met paard

Op vakantie met paard wie wil dat nou niet? Buitenplaats Holten is een prachtig vakantiepark volop in het groen gelegen. Makkelijk bereikbaar en perfect voor ritjes met uw paard. Bent u ruiter of amazone en geniet u van de bossen of spant u liever de paarden voor de kar en crost u door het landschap, deze mogelijkheden biedt de omgeving en vakantiepark Buitenplaats allemaal. Op vakantie met paard is natuurlijk de droom van elke paardenliefhebber.

Ritten alleen of komt u met een groepje? U kunt elke dag genieten van verschillende lange en korte tochten. Bij Buitenplaats Holten zijn medewerkers die zelf affiniteit hebben met paarden en de directe omgeving. Zij adviseren u natuurlijk ook graag vooraf. Mocht u van korte ritjes houden en niet elke dag vanuit het vakantiepark willen beginnen. In het gebied zijn verschillende dag-campings waar u auto en trailer kunt parkeren, zo ziet ook bijvoorbeeld de andere kant van het natuurgebied. Op vakantie met paard, waar wacht u nog op?

Weekend weg met paard

Een weekend weg met paard, dat kan bij Buitenplaats Holten. Wilt u even uit het dagelijkse ritme en een weekend samen met uw paard ontspannen, dan is natuurgebied De Holterberg hiervoor de uitgelezen kans. Zelfs voor een weekendje weg met paard is dit zeker de moeite waard! U geniet heerlijk van uw accommodatie en uw paard geniet van de heerlijke stal. Een kleinschalig vakantiepark die gericht is op ruimte en rust zorgen voor een perfect weekend weg met paard. Kies een accommodatie die aansluit bij uw wensen en neem uw paard mee om samen te genieten van de prachtige omgeving.

Met paard op vakantie

Buitenplaats Holten beschikt over 3 nieuwe paardenstallen. Ideaal om met paard op vakantie te gaan! De stallen zijn comfortabel en is op basis van zelfvoorziening. Kom even lekker tot rust op het vakantiepark en in de omgeving. Alle faciliteiten voor u een vakantie samen met uw paard zijn aanwezig.

Heeft u advies nodig? Meer informatie over de mogelijkheden? Mail onze viervoeterambassadeur en ontdek alle mogelijkheden viervoeterambassadeur@buitenplaatsholten.nl.

Boek nu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×