Lang weekend weg tijdens Pinksteren?

Wilt je een weekendje weg tijdens Pinskteren? En wil je vanaf je huisje direct de natuur in wandelen? Dan zit je goed.  Op de grens Twente/Salland in Holten bevindt zich ons luxe vakantiepark aan de Holterberg. Hier kun je uitstekend genieten van rust en ruimte. Fietsen of wandelen tijdens Pinskteren? Als liefhebber is de Holterberg een gebied die je niet mag missen. Geschikt voor wandelen, fietsen, mountainbiken. Ook voor kids is er heel veel te doen. En ons park beschikt over een verwarmd buitenzwembad!

Impression

Vakantie Pinksteren

Tijdens Pinksteren heerlijk genieten van de zomer en de natuur. Lekker wandelen of fietsen in de Holterberg met de zomerzon is voor iedereen een heerlijke bezigheid. Samen met het gezin of familie even een paar dagen tot rust komen in de heerlijke natuur. Ontspannen in het bos of juist even lekker crossen op de mountainbike tijdens je mountainbike weekend. Dit natuurgebied is van alle gemakken voorzien. Op ons vakantiepark in Overijssel met buitenzwembad geniet je van rust en ruimte. Je vakantiehuis is luxe ingericht en beschikt over veel faciliteiten, geniet van een paar heerlijke zomerdagen.

Midden in de natuur

Met Pinksteren genieten van een vakantiepark midden in de natuur? Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, wat een onderdeel is van de Sallandse Heuvelrug. Een perfecte locatie om heerlijk te wandelen, fietsen, mountainbiken etc. Geniet van de rust & ruimte om je heen! Het vakantiepark Holten ligt dichtbij het centrum van Rijssen en Holten

Kleinschalig vakantiepark

Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Dit zorgt voor een unieke en gezellige sfeer op ons park. Het park is voorzien van luxe vakantiehuizen die zorgen voor een hoog comfort. Het park heeft een prachtige ligging met volop in de natuur zowel op als rondom het park.