Vakantiehuis met paardenstal

Vakantiehuis met paardenstalling

Buitenplaats Holten is een uniek vakantiepark met 3 heerlijke paardenstallen. De perfecte locatie om samen met uw paard te genieten van een ontspannen vakantie in Nederland. Buitenplaats Holten is gelegen aan de voet van de Holterberg en biedt de mogelijkheid om direct vanuit het park te genieten van de prachtige natuur, schitterende vergezichten en al het moois in de omgeving. Vanuit uw vakantiehuis met paardenstalling bent u direct in de natuur, waar tal van ruiterpaden gelegen zijn. Of u nu een kort ritje wilt maken of liever een volledige dagtocht, de Holterberg biedt hiervoor tal van mogelijkheden. Kom genieten van vakantiepark Buitenplaats Holten en geniet van een vakantiehuis met paardenstalling.

Vakantiehuis met paardenstal

Samen met uw paard op vakantie? Genieten van prachtige tochten door natuur, rust en vrijheid? Dan biedt Buitenplaats Holten u de perfecte mogelijkheid voor een vakantiehuis met paardenstal. Een kleinschalig park met luxe accommodaties (geschikt voor zowel 4 als 6 personen) en heerlijke paardenstallen. Het park ligt gelegen aan de voet van de Holterberg en brengt zowel u als uw paard volledige ontspanning. In onze luxe accommodaties zal het u zeker aan niets ontbreken en natuurlijk komt op ons vakantiepark ook uw paard tot rust. De stallen zijn op basis van zelfvoorziening.

Wanneer u arriveert zijn de stallen schoon, deze dienen ook schoon achtergelaten te worden op het moment dat u vertrekt. Voer voor uw paarden dient u zelf mee te nemen. Voor voldoende hooi zorgen wij! Kortom: een perfecte vakantie in dit vakantiehuis met paardenstal.

Vakantiewoning met paard

Samen met uw paard op vakantie is natuurlijk de droom van elke ruiter of amazone. Samen genieten van heerlijke tochten door een prachtig natuurgebied is de unieke kans die Buitenplaats Holten te bieden heeft. Hier heeft u de mogelijkheid om te genieten van een vakantiewoning met paard. Eindeloze ritten, korte tochten of even een blokje om, vanuit Buitenplaats Holten is dit allemaal mogelijk. Een vakantiewoning met paard is op De Holterberg uniek en meer als de moeite waard om te ervaren.
Kom na een drukke trainingsweek samen met uw edele viervoeter ontspannen en geniet van rust, ruimte en de natuur. Een weekendje, midweek of week: alles is mogelijk. Geniet van onze luxe ingerichte accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, terwijl uw paard op enkele meters afstand heerlijk staat te genieten van zijn vakantiestal. Vakantiewoningen met paard zijn uniek, dus geniet van de mogelijkheden die u op dit park worden aangeboden.

Vakantiehuis met paard

Op Buitenplaats Holten zijn verschillende mogelijkheden voor een vakantiehuis met paard. Of u nu alleen met uw paard komt, met uw gezin of een groep ruiters er zijn verschillende accommodaties die beslist aan uw wensen zullen voldoen. Kom genieten op Buitenplaats Holten en geniet van uw vakantiehuis met paard. Komt u met uw gezin en wilt u lekker rijden door de natuur? Voor uw gezin is er op de Holterberg ook zeker vermaak. Ze kunnen per fiets natuurlijk met u mee maar ook zelf op verkenning per fiets of wandelend, is voor elke doelgroep zeker een aanrader. Op de Holterberg zijn ook verschillende bezienswaardigheden die ze niet mogen missen. Samen met uw paard genieten van luxe, rust, ruimte en natuur? Boek dan bij Buitenplaats Holten het vakantiehuis met paard van uw voorkeur.

Vakantie met paard bij huisje

Buitenplaats Holten ligt direct aan de voet van De Holterberg gelegen en biedt u de mogelijkheid voor een vakantie met paard bij huisje. Vanuit dit kleinschalige vakantiepark ligt een prachtig natuurgebied aan uw voeten. Heerlijke ritten over speciaal uitgezette ruiterpaden bieden u hier zeker tal van mogelijkheden.

Een vakantie met paard bij huisje is uniek, het wordt nog beter wanneer u verblijft op Buitenplaats Holten. Een luxe vakantiepark, goed bereikbaar (ook met trailer) met rust en ruimte om u heen. U geniet van de accommodatie uw paard van de heerlijke stal.

Overnachten met paard

Vakantiepark Buitenplaats Holten biedt u de mogelijkheid om te overnachten met paard. Of u nu met 1 of met 3 paarden komt, het is zeker genieten voor ruiter en paard. Prachtig gelegen, direct in de natuur, klaar voor elke rit! Overnachten met paard aan de voet van De Holterberg is een ideale locatie om heerlijk te genieten van de rust en de omgeving. Direct vanuit het park zijn er ruiterpaden, u hoeft dus niet eerst met de trailer op pad. Een unieke locatie, een unieke vakantie, een onvergetelijke ervaring. Kom  overnachten met paard op Buitenplaats Holten.

Heeft u advies nodig? Wilt u ervaringen delen met iemand uit deze omgeving? Neemt u dan contact op met onze viervoeter ambassadeur, zij kan u helpen. Mail naar viervoeterambassadeur@buitenplaatsholten.nl.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×