Buitenzwembad Holten

Buitenplaats Holten krijgt een nieuw buitenzwembad waar bezoekers, van het vakantiepark, gratis gebruik van kunnen maken. Op een heerlijke zomerdag kunt u lekker een aantal baantjes trekken in het zwembad van het park.

De verbouwingen

Momenteel zijn wij bij buitenplaats Holten druk bezig met verbouwingen voor een nieuwe faciliteit. 12 januari is de eerste schep in de aarde gegaan voor de aanleg van ons nieuwe buitenzwembad. Ondertussen zijn wij al een stuk verder en schiet het al mooi op met de bouw van het zwembad. Laat de zomer maar komen! Voor updates over ons nieuwe zwembad kunt u terecht op onze Facebookpagina en onze Instagrampagina.

Heerlijk zwemmen in Overijssel

Wilt u ook tijdens de vakantie heerlijk genieten van een bijzondere overnachting in Overijssel? Bij Buitenplaats Holten beschikken we over meerdere luxe accommodaties. Daarnaast is het ook mogelijk om heerlijk te ontspannen in ons buitenzwembad! Omgeven door de prachtige natuur waarin de camping zich hult kunt u een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Het zwembad is voorzien van alle gemakken zodat er voor u niets te wensen wordt overgelaten.

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×