Vakantiewoning huren

De omgeving van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel is een van de mooiste plekken van Nederland. Aan de voet van de Holterberg vindt je Buitenplaats Holten, een kleinschalig vakantiepark met luxe vakantiehuisjes omgeven door een prachtig natuurschoon. Het is voor natuurliefhebbers en rustzoekers de ideale plek om hun vakantie door te brengen.

Ieder vakantiehuis op het park ligt direct aan, of staat dichtbij, het water. De rijk aangelegde tuinen en paden bieden veel privacy, het huisje is van alle moderne gemakken voorzien, en de omgeving biedt volop mogelijkheden om te recreëren en te ontspannen.

Je kunt hier een huisje huren voor het hele gezin; een 4-persoons vakantiewoning of een 6-persoons vakantiewoning met een luxe afgewerkt exterieur en interieur, ruime slaapkamers met comfortabele boxspringbedden, een moderne badkamer, een woongedeelte met complete keuken en openslaande deuren naar het heerlijke zonnige terras.

Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een mooi stuk natuur waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Op enkele kilometers van het park kun je met een fluisterbootje het riviertje de Regge te ontdekken. Ook de directe omgeving is een bezoek waard, zoals Holten en Rijssen, de Hanzestad Deventer en Enschede.

Uw voordelen bij huur:

  • Kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark
  • Vakantiehuis aan het water
  • Natuurrijke, rustige omgeving
  • Volop recreatiemogelijkheden
Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiewoning kopen

Naast een vakantiehuis huren kunt u op Buitenplaats Holten ook een eigen vakantiewoning kopen. Een eigen recreatiewoning biedt zowel rendement op vakantieplezier, maar ook rendement bij verhuur. Dit maakt het aankopen van een tweede huis een zeer interessante investering. Daarnaast geniet je ook van verschillende fiscale voordelen.

De recreatiewoning wordt compleet opgeleverd, inclusief luxe afwerking van het interieur en exterieur, keukenapparaten, boxspringbedden en badkamer met douchecabine, badkamermeubel en designradiator. Het ruime kavel heeft bovendien een eigen parkeerplaats, terras en een tuin.

Een tweede huis in Overijssel voor eigen gebruik is ideaal wanneer je de hectiek even wilt ontvluchten of er vakantie wilt vieren. Het is ook een waardevast investeringsobject die je, naast vakantieplezier, ook een extra inkomen oplevert wanneer je besluit het vakantiehuis te verhuren.

Je kunt jouw recreatiewoning gedeeltelijk verhuren, wanneer je er zelf geen gebruik van maakt, of volledig verhuren. Buitenplaats Holten neemt je de verhuur uit handen en verzorgt alle administratie. Zo kun je optimaal en onbezorgd genieten van het rendement.

Uw voordelen bij verhuur:

  • Populair vakantiegebied voor binnenlandse en buitenlandse toeristen
  • 3 jaar lang 6% gegarandeerd rendement
  • Waardevaste investering
  • Fiscale voordelen
  • Verhuur wordt volledig verzorgd
 
Bekijk aanbod koopwoningen