Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

383 beoordelingen
  1. 8,5

    Die Lage am Wald und die Ruhe im Park

    April 2022 - Marcus S. verbleef in Forest lodge | 6 pers. 

  2. 8,6

    Rustig park

    September 2022 - G.J. D. verbleef in Forest lodge | 4 pers. 

  3. 8,3

    Leuke regio

    Augustus 2022 - Maarten S. verbleef in Oak Lodge met hottub I 4 pers. 

  4. 8,7

    Top vakantie De hot tub was een leuke extra verassing. In de omgeving lekker kunnen fietsen. En met het fluisterbootje mee en een leuke snoek gevangen!

    September 2022 - Daan J. verbleef in Oak Lodge met hottub I 4 pers. 

  5. 7,9

    Geen recensie achtergelaten

    September 2022 - Hennie v. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  6. 9,5

    Het is een mooie omgeving. Heerlijk rustig. We zijn heerlijk tot rust gekomen, en willen zeker volgend jasr terug komen

    September 2022 - Anneke S. verbleef in Easy cabin | 6 pers. 

  7. 8,3

    Fijn om in een niet te groot park te kunnen verblijven, het was echt rustig. Het huisje ziet er goed uit en de omgeving is prachtig. Heel handig was het boekje met daarin een aantal tips voor dingen in de omgeving.

    September 2022 - Inger O. verbleef in Forest lodge | 6 pers. 

  8. 10

    Het is ons vaste vakantie plekje! Elk jaar komen wij weer terug! Wat een heerlijke verblijf hebben wij weer gehad. We raden het iedereen aan ;)

    September 2022 - Selena W. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  9. 8,9

    Leuk park leuk huisje op en mooie plaats en lekker rustig zeker als je van rust houdt moet je op dit park zijn. En komen zeker nog een keer terug 👍

    September 2022 - Jan K. verbleef in Sunny cabin | 6 pers. 

  10. 7,8

    lekker rustig park omgeving schitterend het huisje prima

    September 2022 - piet d. verbleef in Forest lodge | 4 pers. 

383 beoordelingen
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.