Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

490 beoordelingen
  1. 8,6

    Omgeving is voor ons vertrouwt, we komen hier al jaren en zijn ook al vaker op dit park en het mölke geweest, dat zegt al genoeg! Huisje was fijn. Altijd netjes mails vooraf met de informatie over het park en het inchecken. Wij komen zeker nog terug.

    Februari 2024 - Tes J. verbleef in Little white cabin | 4 personen 

  2. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Juliane N. verbleef in Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen 

  3. 10

    De ligging, de rust en het comfort

    Februari 2024 - Mario L. verbleef in Simple cabin | 4 pers. 

  4. 7,9

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Henk B. verbleef in Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen 

  5. 8,1

    Lodge was precies goed qua grootte. Omgeving is mooi om tot rust te komen.

    Februari 2024 - Stefan P. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 personen 

  6. 8,1

    Prachtige omgeving, mooi huisje. Park heeft nauwelijks voorzieningen maar dat was voor ons prima.

    Februari 2024 - Sabine V. verbleef in Panorama Wellnesslodge | Dutch Tub, sauna en ligbad | 2 personen 

  7. 9,7

    Alles was fantastisch. Nu voor de tweede keer geweest en we komen zeker weer eens terug

    Februari 2024 - Judith K. verbleef in Oak Lodge met hottub I 4 personen 

  8. 7,9

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Hendrika B. verbleef in Tiny cabin | 4 personen 

  9. 8,1

    Uitzicht vanuit de hottub.

    Februari 2024 - Amber K. verbleef in Tiny Cabin met Hottub I 4 personen 

  10. 9

    Het was heerlijk rustig,genoten v d Welness het uitzicht op de schaapjes in de wei.Het was Top!Komen zeker nog een x terug

    Februari 2024 - Annemiek S. verbleef in Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen 

490 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.