152 beoordelingen
 1. 9,4

  Chalet was prima!! Vergeten te melden dat de ketel steeds uit ging., dus koud water. Elke keer reset knop gedrukt en toen weer warm water. Erg jammer dat de kroeg vooraan niet open was. Begreep dat jullie daar weinig aan kunnen doen helaas. Verder was het prima!! Het weer niet maar dat heeft niemand in de hand gelukkig. Prima vermaakt!! Mvg Gert&Jeanet Kok

  Juli 2020 -  verbleef in Reiger 6 personen

 2. 8,9

  Wij hebben genoten van de rust, het comfort in en om het huis. De landerijen, afwisseling met bossen, steden en dorpen en natuurlijk de Sallands heuvelrug waren garantie voor een mooie week, mede dankzij de toeristische informatiemap. De oplossing voor de toegang tot het huis, geen gedoe met sleuteloverdracht was prima. Evenals de tussentijdse appjes met aanbiedingen en dergelijke waren welkom. Ook het welkom (kleed met drinkbakje)voor onze kat was leuk.

  Juli 2020 -  verbleef in Reiger 6 personen

 3. 8,2

  Het huisje was heel neutraal ingericht. Zou wat ons betreft wat pittiger en eigentijdser kunnen. Het park was stil. Mooi ingericht. Jammer dat de vijver aan het leeglopen was. De omgeving is geweldig!

  Juli 2020 -  verbleef in Korhoen 4 personen

 4. 7,7

  De plaats van ons huisje vonden wij leuk. Veel privacy met veel tuin. Prachtige omgeving om lekker te fietsen.

  Juli 2020 -  verbleef in Twente 4 personen

 5. 9,3

  Het was een mooi huisje, ruime huiskamer en de buitenruimte ook mooi op een kleinschalig park. Je kan zo een wandeling of fietstochtje maken in de omgeving.

  Juli 2020 -  verbleef in Buizerd 4 personen

 6. 8,9

  Het is allemaal prachtig en goed gegaan

  Juli 2020 -  verbleef in Reiger 6 personen

 7. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Juli 2020 -  verbleef in Buizerd 6 personen

 8. 8,7

  Mooi huisje op een rustig park. Omgeving is prachtig.

  Juli 2020 -  verbleef in Buizerd 4 personen

 9. 7,5

  Mooi chalet, rustige omgeving. Ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.

  Juli 2020 -  verbleef in Reiger 6 personen

 10. 8

  Het park is rustig en mooi tegen de bosrand aan. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Het huisje nr 11 is gezellig en heeft alles wat er nodig is. We hadden wel graag de fietsen binnen kunnen zetten. Verder was alles ok.

  Juli 2020 -  verbleef in Twente 6 personen