Buitenplaats Holten - Verhuur
Vakantiehuisje Overijssel met hond

Vakantiehuisje Overijssel met hond

Zorgeloos boeken 💚
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!
  • Bij de Sallandse Heuvelrug
  • Ideaal voor wandelen & fietsen
  • Kleinschalig & veel ruimte

Vakantiehuisje in Overijssel met hond

Is je vakantie niet compleet zonder je hond? Boek dan bij Buitenplaats Holten een vakantiehuisje in Overijssel met je hond. Dit vakantiepark op de grens van Salland en Twente ligt vlak bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug staat bekend om de bossen en grote heidevelden en is daarom ideaal om te wandelen of fietsen met hond. Vanaf ons kleinschalige vakantiepark is het slechts enkele minuten voordat je midden in de natuur bent. Heerlijk voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Een vakantiehuis huren met je hond kan bij ons voor 2 tot 6 personen en een maximum van 1 of 2 honden, afhankelijk van het type woning.

Zoek & boek een huisdiervriendelijk vakantiehuisje ⬇️

Vakantiehuis huren met hond

Een ruim vakantiehuisje in Overijssel is ideaal voor je hond toch? En het liefst dan ook nog een huisje met een tuin! Bij Buitenplaats Holten vind je precies dat. Een vakantiehuis huren met hond betekent dat aan beide is gedacht. In de riante tuin heeft je hond meer dan voldoende ruimte. En het terras is de perfecte plek om hem in de gaten te houden. Binnen vind je minimaal 2 slaapkamers, een ingerichte keuken, ruime woonkamer en een moderne badkamer. Kort samengevat is een vakantiehuisje in Overijssel met je hond:

👨‍👩‍👧‍👦  Geschikt voor 2 tot 6 personen
🐕  Te boeken met maximaal 2 honden (afhankelijk van het type woning)
🌳  Voorzien van een ruime tuin en volledig ingericht

Wat te doen in de omgeving?

De Sallandse Heuvelrug is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. En ook met je hond kan je hier prima terecht. Vrijwel overal mag je de hond aangelijnd meenemen, maar er zijn ook drie speciale losloopgebieden. Een vakantiehuis huren met je hond bij Buitenplaats Holten biedt ook de gelegenheid om leuke steden en dorpen in de omgeving te bezoeken. Ons vakantiepark ligt precies tussen Holten en Rijssen in, waar je gezellig op een terrasje kunt plaatsnemen of een middagje kunt shoppen. Een vakantiehuisje in Overijssel huren met hond én kids? Bezoek dan eens Avonturenpark Hellendoorn, Kinderboerderij Dondertman of ga zwemmen bij subtropisch zwemparadijs De Scheg.