Alles over jouw verblijf

Wat leuk dat je bij ons je vakantie komt vieren! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie bij Buitenplaats Holten. Van informatie over het inchecken, tot het wijzigen van jouw boeking en informatie over onze omgeving. Heb je na het lezen nog onbeantwoorde vragen? Bel  dan de receptie even op, we helpen je graag!

Inchecken

Heb jij er zin in? Wij ook! Maar om je aankomst zo goed mogelijk te laten zijn, hebben wij een inchecktijd vanaf 15:00 uur. Zo weten we zeker dat je kampeerplaats of accommodatie helemaal in orde is voor je! Bij Buitenplaats Holten werken we met een self-checkin. Wel zo gemakkelijk, want je kan bij aankomst direct door naar je huisje en hoeft geen sleutel af te halen. Je ontvangt voor aankomst een mail van ons met daarin de code van jouw huisje. Met deze code kan je het sleutelkastje aan de muur van je huisje openen en kan je de sleutel pakken. 

Uitchecken

Je vakantie zit er alweer op, jammer! We hopen dat je het enorm naar je zin hebt gehad. Graag hebben we dat je uiterlijk 10:00 uur bent uitgecheckt. Zo kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de volgende gast ook zo’n fijne aankomst heeft, als jij dat had! Ga je op zondag weg? Dan kan je tot 16:00 uitchecken. Bij het uitchecken laat je de sleutels van je huisje weer achter in het sleutelkastje aan de muur van de accommodatie.
Jouw afval kan je kwijt in de hiervoor bestemde afvalbakken. Deze zijn te vinden vlak naast de kinderboerderij. De kinderboerderij ligt aan de kant van het nabijgelegen café de Keizer.

Parkeren

Bij elke accommodatie mag 1 auto worden geparkeerd. Kom je met meerdere auto’s, dan kunnen de overige auto’s worden geparkeerd op de centrale parkeerplaatsen vooraan ons vakantiepark. Het parkeren op ons vakantiepark en bij de accommodaties is kosteloos.

Plattegrond

Als je bent aangekomen op het park, is het natuurlijk belangrijk dat je de weg naar je huisje kan vinden! Klik op de link hiernaast en bekijk of download de plattegrond. Zo zie je gemakkelijk waar jouw vakantiehuisje staat!

Jouw reservering bij Buitenplaats Holten

Log in via deze link en pas jouw reservering aan. Reserveer bijvoorbeeld een heerlijke ontbijtmand die we bij jouw huisje komen bezorgen of boek een late check-out. Zo kun je uitslapen én de hele dag nog genieten van je plekje. 

Wifi op het park

Omdat we natuurlijk willen dat je lekker kan Netflixen tijdens je verblijf, of een mooie foto van ons park op Instagram kan zetten, hebben we gezorgd voor een goed wifinetwerk op het gehele park. Je ontvangt de wificode voor je verblijf in je mailbox, zodat je lekker kan internetten in jouew accommodatie!

Noodnummers en storingsdienst

Als je in een noodsituatie verkeert en dringende hulp nodig hebt, dan bel je het Nederlandse noodnummer 112. Het telefoonnummer van Medisch Centrum Rijssen is 0548 51 22 04. Het telefoonnummer van de apotheek is 0548 52 00 52.

Als er iets niet in orde is met jouw huisje, dan komt onze technsiche dienst je helpen! Overdag kan je onze receptie hiervoor bellen, met het volgende nummer: 0548 51 27 43. Als er buiten de openingstijden van de receptie een probleem is waar je dringen hulp bij nodig hebt, dan kan je onze storingsdienst bereiken door te bellen naar 06 27 65 84 21. De storingsdienst wordt uit zijn bedje gebeld en zou het waarderen als je voor zaken die niet dringend zijn de volgende dag contact op zou willen nemen met de receptie.

Het gebruik van jouw hot tub

Heb je een huisje met hottub geboekt? Dan vertellen we je graag hoe je deze aansteekt! In de uitlegvideo die je via deze link kan bekijken, leggen we je uit hoe je de tub warmstookt. Let er wel op dat je het voor goed hard laat branden. Wanneer je goed blijft stoken, zou de hottub binnen 3 uur warm moeten zijn.

 

Ontdek de omgeving

De leukste uitjes, mooiste wandelingen en de beste restaurants! Hier lees je onze aanraders.
 

Bekijk de faciliteiten

Duik in het zwembad en bestel een ontbijtje op bed! Verwen jezelf bij Buitenplaats Holten.
 

Boek extra's bij!
Beheer je reservering

Log in via 'mijn omgeving' en boek leuke extra's direct bij! Zo kan je optimaal genieten van jouw vakantie.