1. Rechtstreeks boeken = laagste prijs
  2. Luxe vakantiewoningen
  3. Gelegen aan de Holterberg

Last minute naar Overijssel

Wil je volgende week of misschien zelfs komend weekend al genieten in een van onze luxe vakantiewoningen? Je kunt er last minute op uit in Overijssel bij ons vakantiepark Buitenplaats Holten. Ons park heeft een prachtige ligging op de grens van Twente en Salland en het ligt direct aan de Holterberg. De Holterberg is onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een schitterend natuurgebied waar je eindeloos kan wandelen en fietsen. Onze vakantiehuizen in Holten zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 6 personen. Een last minute in Overijssel boek je dus heel eenvoudig met je partner of je gezin. Genieten midden in de natuur, daar word je blij van!

Boek via onze website en geniet altijd van de beste prijs ⬇️

 

Last minute een huisje huren

Niets zo leuk als spontaan een weekje of weekendje weg, toch? Daarom kan je bij Buitenplaats Holten ook last minute een huisje huren. Onze luxe en moderne vakantiehuizen bieden jou een ideaal verblijf. Je beschikt over 2 of 3 slaapkamers, een moderne badkamer, volledig ingerichte keuken en een heerlijke tuin met terras. Kleinschaligheid, rust en ruimte staan voorop op ons vakantiepark in Twente. Wil je last minute naar Overijssel en je hond ook meenemen? Geen probleem, in sommige huisjes mag je hond gewoon mee. 

Faciliteiten:

  1. Buitenzwembad
  2. De Huiskamer
  3. Kinderboerderij & speeltuin
  4. Ontbijtservice

Last minute in Twente

Buitenplaats Holten is het ideale vakantiepark voor een last minute in Twente. Holten ligt namelijk op de grens van Twente en Salland, dus je kan beide regio's verkennen. Ga bijvoorbeeld met de fiets de Holterberg op, en je zal merken dat Nederland toch niet helemaal vlak is. Met een verscheidenheid aan natuurgebieden in de omgeving komen natuurliefhebbers niks te kort tijdens een last minute in Overijssel. Behalve natuur, kan je ook leuke steden bezoeken tijdens je vakantie. Ontdek de charme van Rijssen of ga een dagje shoppen in Deventer. Leuke uitstapjes met de kids tijdens een last minute in Twente? Wij raden Avonturenpark Hellendoorn en Speelbos Daantje Das aan. 

Boek een last minute in Overijssel