• Comfortabele vakantiehuizen
  • Veel privacy en ruimte
  • Gelegen aan de Holterberg

Kleinschalig vakantiepark in Twente

Ben je op zoek naar een vakantiepark in een natuurrijke omgeving met moderne en comfortabele vakantiehuizen? Dan ben je bij ons vakantiepark in Twente aan het juiste adres. Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Twente, tussen Rijssen en Holten. Dit vakantiepark ligt midden in de natuur, het grenst namelijk direct aan de Sallandse Heuvelrug. Naast de unieke ligging worden ook de faciliteiten van het vakantiepark, zoals het verwarmde buitenzwembad en de kinderboerderij geprezen. Ons vakantiepark in Twente biedt vakantiehuisjes aan geschikt voor maximaal 6 personen.

 

De vakantiehuisjes op ons bungalowpark in Twente

Ons bungalowpark in Twente telt verschillende vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. De vakantiehuizen zijn modern en compleet ingericht en bieden dankzij de grote tuin veel privacy. Wanneer je op zoek bent naar nog meer luxe bieden wij ook vakantiehuisjes met wellness opties aan zoals een sauna, hottub en ligbad. In elke accommodatie kun je gratis gebruik maken van de wifi en parkeren bij het huisje. Ons kleinschalige vakantiepark in Twente beschikt over een speeltuintje, viswater en verwarmd buitenzwembad. Daarnaast is er ook een kinderboerderij op het park. Hierdoor vermaken zelfs de allerkleinsten zich uitstekend op ons park!

Buitenplaats Holten in het kort

  • Comfortabele vakantiehuisjes
  • Huisdiervriendelijke opties
  • Wellness mogelijkheden
  • Maximaal 6 personen
  • Veel privacy
  • Aan de Holterberg
 
 

Wat te doen in de omgeving van ons vakantiepark in Twente?

Tijdens een verblijf op ons bungalowpark in Twente hoef je je geen moment te vervelen, er is namelijk genoeg te zien in de buurt. Buitenplaats Holten ligt direct aan de Holterberg wat ervoor zorgt dat er talloze prachtige fiets- en wandelroutes in de buurt liggen om te verkennen. Ook per boot kun je de omgeving uitstekend verkennen dankzij de rivier De Regge. Huur een fluisterbootje en bewonder het prachtige landschap vanaf het water. Zit je liever langs het water? Een telling van Rijkswaterstaat heeft aangetoond dat er maar liefst 22 verschillende vissoorten rondzwemmen in De Regge, een ideale plek om de hengel uit te gooien dus! Ben je met de kids op vakantie? Breng dan zeker een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, een superleuk pretpark voor jong en oud!

Wanneer mogen we jou verwelkomen op ons vakantiepark in Twente?

Ons vakantiepark in Twente op de kaart📍