1. Veel hygiëne en privacy
  2. Gratis omboekgarantie
  3. Aan de Holterberg

Vakantiepark in Twente

Op zoek naar een vakantiepark in Twente? Buitenplaats Holten is een bungalowpark in Twente, tussen Rijssen en Holten. Dit vakantiepark ligt dus in Overijssel, midden in de prachtige natuur. Het park is namelijk gelegen bij de Sallandse Heuvelrug.

Kleinschalig vakantiepark in Twente

Een vakantiehuis huren in Twente? Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Twente. Het park beschikt over luxe vakantiewoningen, met een zonnig terras en ruime tuin. Deze vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 t/m 6 personen. Er is veel ruimte aangezien er maar 25 vakantiewoningen staan, wat betekent dat er ook veel privacy is.

Vakantiepark in Twente met zwembad

Buitenplaats holten is een vakantiepark in Twente met zwembad. Het is een verwarmd buitenzwembad om lekker in af te koelen in de warme zomermaanden. Daarnaast kun je met de kids ook een bezoekje brengen aan onze eigen kinderboerderij of speeltuin op het park. Liever even relaxen? Drink gezellig een kop koffie of lees een boek in de gezamenlijke Huiskamer.

Ook in de omgeving is er genoeg te beleven en te ontdekken. Het vakantiepark is namelijk gelegen in Holten, bij het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Op vakantie met de hond? Op Buitenplaats Holten zijn honden toegestaan. Ontdek de natuur en fiets of wandel gelijk de Holterberg op, dit is een onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. Ook leuk voor de kids, aangezien er 2 verschillende speelbossen zijn op de Holterberg: speelbos Daantje Das en speelbos De Sallandse Heuvelrug.

Bovendien is er op slechts 20 minuten rijden zwemparadijs De Scheg, in Deventer. Dit zwemparadijs bestaat onder andere uit een subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een peuterbad, genaamd “Pingo Island”. Ook voor een aantal baantjes zwemmen kun je terecht bij De Scheg. Daarnaast zijn er vele leuke en gezellige dorpjes vlak in de buurt, zoals Holten, Hellendoorn, Rijssen en Markelo

 
Bekijk beschikbaarheid en prijzen
 
 
Bekijk vakantiehuizen