Vakantiehuis in Twente

Wil je graag een vakantiehuisje huren in Twente? Bij ons vakantiepark Twente ben je aan het juiste adres. Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Twente, met 25 vakantiehuisjes. Het park biedt veel privacy en rust. De vakantiehuisjes staan ver uit elkaar en zijn gelegen aan het water of dicht in de buurt van een vijver. Daarnaast is dit vakantiepark Twente gelegen aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit is een groot natuurgebied waar je een prachtige wandel- of fietstocht kunt maken door de bossen en heidevelden. Kom tot rust bij ons vakantiepark in Twente!

Vakantiehuis huren in Twente

De vakantiehuizen zijn modern en luxe ingericht en bestaan uit een ruime tuin met veranda en/of terras. De huisjes beschikken onder andere over een vaatwasser en een moderne badkamer met designradiator. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere vakantiewoningen te boeken. Groepen kunnen samen koken, spelletjes doen of simpel samen een kop koffie drinken in de gezamenlijke Huiskamer. Deze huiskamer bestaat uit een groepsruimte met terras. Er staat altijd frisdrank koud en een kopje koffie of thee kun je daarnaast ook zelf pakken. De groepsruimte kan elke avond afzonderlijk gehuurd worden, om zelf te beslissen wanneer je er gebruik van wil maken.

De gezamenlijke huiskamer bevindt zich naast een verwarmd buitenzwembad. Heerlijk om even af te koelen na een lange zomerdag, of een frisse duik om de dag goed te beginnen. Ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op dit kindvriendelijke park. Naast het zwembad is er ook een kinderboerderij en een klein speeltuintje op het park aanwezig.

Vakantiepark Twente

Honden zijn toegestaan op dit vakantiepark Twente. Vanuit het park loop je zo de Holterberg op. Dus ook voor een weekendje weg met de hond zit je hier goed. Geniet van de prachtige natuur en ontdek de omgeving. De Sallandse Heuvelrug ligt tussen Holten en Hellendoorn. Bovenaan het natuurgebied, in Hellendoorn, heb je een pretpark: “Avonturenpark Hellendoorn” en een speelbos: “Speelbos de Sallandse Heuvelrug”. Een fantastisch dagje uit voor de kids! Met een kwartiertje rijden ben je bij het speelbos in Hellendoorn, fietsen door de Sallandse Heuvelrug kost je slechts een half uurtje. Liever dicht bij Buitenplaats Holten in de buurt blijven? In Holten heb je ook een speelbos: “Speelbos Daantje Das” en een kinderboerderij: “Kinderboerderij Dondertman”. Wil je vervolgens slapen op een vakantiepark in de buurt van Hellendoorn? Kom dan bij ons.

Buitenplaats Holten ligt dus onderaan de Sallandse Heuvelrug, tussen het dorp Holten en de stad Rijssen in. Dit zijn twee authentieke dorpjes in Twente. In deze omgeving heb je veel verschillende wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld “het Wereldtijdpad” in Rijssen en Holten of de routes in Natuurgebied de Borkeld. Over de Sallandse Heuvelrug loopt ook een wandelroute, genaamd “de Liberation Wandelroute”.

Bovendien ligt het park vlakbij De Regge, een rivier van circa 50km die stroomt door Twente, van Diepenheim tot Ommen. In de Reggestreek kun je goed vissen of bijvoorbeeld een fluisterbootje huren om te genieten van de natuur en de rust. In deze omgeving kun je ook veel streekproducten proeven.

Om te shoppen in Twente kun je het beste naar Almelo, Hengelo of Enschede. Bezoek ook eventueel eens andere steden in Overijssel, zoals Zwolle en Deventer. In Deventer bevindt zich tevens nog een kinderparadijs voor kinderen, namelijk “Zwemparadijs De Scheg”. Dit indoor zwemparadijs is slechts 20 minuten rijden van dit vakantiepark in Twente.

 
Bekijk beschikbaarheid en prijzen
 
 
Bekijk vakantiewoningen