• Luxe vakantiehuizen
  • Midden in de natuur
  • Aan de Holterberg

Vakantiehuis in Twente

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Twente? Ontdek dan Buitenplaats Holten. Ons kleinschalige vakantiepark beschikt over minder dan 50 vakantiehuisjes. Hierdoor geniet je van veel privacy en rust tijdens een vakantie bij ons. Bovendien staan onze vakantiehuisjes in Twente ver uit elkaar en zijn deze gelegen aan het water of dicht in de buurt van een vijver. Daarnaast is Buitenplaats Holten gelegen aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In dit grote en unieke natuurgebied maak je prachtige wandel- of fietstocht door de bossen en heidevelden. Kom tot rust tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Twente.

Zoek & boek een vakantiehuisje in Twente 

 

Vakantiehuis huren in Twente

Onze vakantiehuisjes in Twente zijn modern en luxe ingericht en beschikken over een ruime tuin met veranda en/of terras. Binnen vind je onder andere een vaatwasser en een moderne badkamer met designradiator. Jouw vakantiewoning in Twente is geschikt voor 2 t/m 6 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere vakantiehuisjes te boeken. Groepen kunnen samen koken, spelletjes doen of simpel samen een kop koffie drinken in de gezamenlijke Huiskamer. Deze huiskamer bestaat uit een groepsruimte met terras. Er staat altijd frisdrank koud en een kopje koffie of thee kun je daarnaast ook zelf pakken. De groepsruimte kan elke avond afzonderlijk gehuurd worden, om zelf te beslissen wanneer je er gebruik van wil maken. Maak ook gebruik van onze andere faciliteiten als je een vakantiehuis huurt in Twente:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Ontbijtservice voor een heerlijk vers ontbijt
  • Kleine speeltuin
  • Kinderboerderij
 

Vakantie in Twente

Bij ons vakantiepark in Twente zijn honden van harte welkom. Vanaf het vakantiepark loop je zo de Holterberg op, perfect voor een weekendje weg met de hond. Onze vakantiehuisjes in Twente zijn de ideale locatie om te genieten van de prachtige natuur en om de omgeving te ontdekken. De Sallandse Heuvelrug ligt tussen Holten en Hellendoorn. Een vakantiehuis huren in Twente is tevens leuk met kinderen. Bezoek bijvoorbeeld “Avonturenpark Hellendoorn” of “Speelbos de Sallandse Heuvelrug”. Een fantastisch dagje uit voor de kids! Liever dicht bij Buitenplaats Holten in de buurt blijven? In Holten heb je ook een speelbos: “Speelbos Daantje Das” en een kinderboerderij: “Kinderboerderij Dondertman”.

Buitenplaats Holten ligt onderaan de Sallandse Heuvelrug, tussen het dorp Holten en de stad Rijssen in. Dit zijn twee authentieke plaatsen in Twente. In deze omgeving heb je veel verschillende wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld “het Wereldtijdpad” in Rijssen en Holten, een bijzondere wandeling langs paaltjes met gebeurtenissen per jaar. Over de Sallandse Heuvelrug loopt ook een wandelroute, genaamd “de Liberation Wandelroute”, langs de Canadese Begraafplaats. Genoeg te zien en doen vanuit een vakantiehuisje in Twente!