• Aan de Holterberg
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Veel rust, ruimte & natuur

Natuurhuisje in Overijssel

Zoek je een overnachting in een natuurhuisje in Overijssel? Dan is Buitenplaats Holten het juiste adres. De natuurhuisjes van Buitenplaats Holten zijn gelegen in Holten, Overijssel. De omgeving van het vakantiepark kenmerkt zich door de diversiteit van het dorp Holten en de stad Rijssen met daartussen het prachtige Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Vanuit je natuurhuisje in Overijssel wandel of fiets je zo het nationale park binnen en geniet je van de prachtige omgeving, de heide en het bos. Een prachtig gebied met grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. De recreatiemogelijkheden zijn eindeloos tijdens een verblijf in onze natuurhuisjes in Overijssel!

💚 Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken
💚 Rechtstreeks boeken = allerbeste prijs
💚 Contactloze check-in en veel ruimte & privacy

 
 

Ontdek jouw favoriete natuurhuisje in Overijssel

Een natuurhuisje in Overijssel bij Buitenplaats Holten ligt op een ruim perceel met een riante tuin. Honden zijn welkom bij ons, dus het is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan met je hond. Niet alleen in de omgeving overheerst de natuur, ook op ons vakantiepark is veel groen te vinden. Sommige van onze natuurhuisjes in Holten liggen zelfs aan het water. In de luxe en sfeervol ingerichte huisjes kun je maximaal met 6 personen verblijven. Binnen beschik je over een ruime woonkamer met keuken, slaapkamers met boxspringbedden en een moderne badkamer. Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale natuurhuisje in Overijssel.

 

Natuurhuisje in Holten

Verblijven in een natuurhuisje in Holten is heerlijk. Alleen al vanwege de omgeving is het een waar genot. Het dorp Holten is een toeristisch dorpje met veel kleine markten, winkeltjes en braderieën. In het vakantieseizoen zijn er veel activiteiten voor jong en oud. Al tientallen jaren is Holten het vakantiedorp voor jong en oud. Holten biedt veel faciliteiten en bezienswaardigheden zoals:

  • Zwembad Twenhaarsveld
  • Natuurdiorama Holterberg
  • Canadese begraafplaats Holten

Voor de rustzoeker is de Holterberg een bijzondere en rustgevende belevenis. In dit prachtige natuurgebied worden bossen, heidelandschap en wild met respect behandeld. Dit unieke stukje natuur in Nederland biedt stilte en prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Tijdens een wandeling kom je soms urenlang niemand tegen. Even uitrusten, genieten van de zonsondergang. Aan het einde van de dag rust je uit in je natuurhuisje in Holten.