Vakantiepark in Rijssen

Buitenplaats Holten is een vakantiepark in Overijssel, vlakbij Rijssen. Het is een kleinschalig vakantiepark, gelegen bij de Sallandse Heuvelrug. Ontdek de prachtige natuur en kom tot rust in onze luxe chalets.

Vakantiepark in Rijssen met zwembad

Opzoek naar een vakantiepark in Overijssel met buitenzwembad? Vakantiepark Buitenplaats Holten is gelegen in Overijssel, in Twente-Salland. Het ligt precies tussen Holten en Rijssen, twee stadjes op 5 kilometer afstand van het park.

Ook voor kinderen is dit park erg ideaal. Kom gezellig een bezoekje brengen aan de dieren in de kinderboerderij en ontdek ook de speeltuin op dit kindvriendelijke park. In de zomer is kan er gebruik gemaakt worden van het verwarmde buitenzwembad

Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om de omgeving te ontdekken. Het vakantiepark ligt in Holten, bij de Holterberg. Loop of fiets vanuit het park gelijk de Holterberg op, een onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. Geniet van de bosrijke omgeving en de prachtige heidevelden. Daarnaast zijn er ontzettend veel dieren te zien in dit natuurgebied, waaronder de korhoen. Deze vogelsoort is bijna uitgestorven en komt alleen nog in de bossen van de Sallandse Heuvelrug voor.

Buitenplaats Holten biedt verschillende chalets aan voor 4 tot 6 personen. Er kunnen uiteraard meerdere chalets geboekt worden. De chalets hebben een luxe inrichting met een zonnig terras en een ruime tuin. Er is veel ruimte en dus ook veel privacy.  

Christelijk vakantiepark in Rijssen

Toch liever de stad in? Op slechts 5 kilometer afstand is het gezellige centrum van Rijssen. Naast vele winkeltjes en restaurantjes zijn er op maandag en zaterdag ook markten te bezoeken. Ook beschikt Rijssen over vele gezellige terrasjes. Verder ligt de stad middenin het boerenlandschap met veel weilanden en oude boerderijen. Met een kwartiertje fietsen ben je in het centrum van Rijssen.

Rijssen is een christelijke stad, wat betekent dat de zondagsrust in ere wordt gehouden. Buitenplaats Holten ligt vlakbij Rijssen en is dan ook een christelijk vakantiepark. Dit park is één van de weinige christelijke vakantieparken in Nederland. Kom gerust in één van de kerken in Rijssen of Holten een kerkdienst bijwonen. Houdt er rekening mee dat de meeste horecagelegenheden in de buurt gesloten zijn op zondag.

Voor een grotere stad raden we je aan om naar Deventer te gaan, een culturele en levendige stad waar van alles te doen is. Vanaf Buitenplaats Holten is Deventer een half uurtje rijden met de auto. Een dagje er op uit? Bezoek Avonturenpark Hellendoorn, een leuk pretpark in Hellendoorn met leuke en spannende attracties. Hellendoorn ligt op 20 minuten rijden met de auto.

 
 

Sfeerimpressie