• Christelijk vakantiepark
  • Gelegen in Holten-Rijssen
  • Zondagsrust

Christelijk vakantiepark aan de Holterberg

Rust, ruimte en natuurbeleving zijn de kernwaarden van christelijk vakantiepark Buitenplaats Holten. Dit schitterende park met een christelijke identiteit is kleinschalig en rustig gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving. Het ligt namelijk aan de voet van de Holterberg, de één na zuidelijkste berg van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. De stadjes Rijssen en Holten liggen beide op slechts 2 tot 3 kilometer van het park af. Dus ben je op zoek naar een christelijk vakantiepark in Nederland waar je kunt genieten van fijne faciliteiten en prachtige natuur? Dan ben je bij Buitenplaats Holten aan het juiste adres.

 
 
 

Wat te doen op ons christelijk vakantiepark

Het christelijk vakantiepark bij Rijssen is met zorg en aandacht vormgegeven; het aangelegde water, ruime kavels en parkbeplanting passen perfect in de omliggende omgeving van het Nationaal Park. Je hoeft dan ook niet verbaasd te staan als je een ree, das of steenmarter op het vakantiepark ziet lopen. De vogelliefhebber zal hier ook talloze vogelsoorten kunnen spotten. Vanaf je vakantiehuisje kun je zelfs direct het Nationaal Park inlopen en de diversiteit van de flora en fauna van dit bijzonder stukje Nederland ontdekken. Buitenplaats Holten biedt verschillende vakantiehuisjes aan die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen, afhankelijk van het type chalet. Je kunt dus met het hele gezin genieten van het natuurschoon en de rust en sportieve activiteiten ondernemen in de omgeving.

 

Christelijk vakantiepark Nederland

Vakantiepark Buitenplaats Holten verwelkomt graag iedereen op het christelijk vakantiepark, en wil je er op attent maken dat op zondag de zondagsrust wordt eerbiedigt. Je kunt in een van de kerken in Rijssen of Holten een kerkdienst bijwonen.

  • Je loopt zo het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in
  • Wandelen en fietsen door de natuurrijke omgeving
  • Avonturenpark Hellendoorn op 20 minuten rijden
  • Bezoek de stadjes Rijssen en Holten
  • Winkelen in Enschede
  • Met een fluisterbootje varen over de Regge
 
 

De vakantiehuisjes op ons christelijke vakantiepark

Je vakantiehuisje op ons christelijke vakantiepark in Overijssel is bijzonder luxe afgewerkt en van alle moderne gemakken voorzien. Je geniet van alle comfort van thuis, in een bijzondere omgeving. Afhankelijk van het type chalet beschik je over 2 of 3 slaapkamers. Je slaapt op comfortabele boxspringsbedden, en de kinderen eventueel in een gezellig stapelbed. De volledig ingerichte keuken bezit alle apparatuur die je nodig hebt en een grote eettafel voor de hele familie. De badkamer is voorzien was een douche, wastafel en designradiator, en het toilet is separaat. Het woongedeelte heeft een zithoek met flatscreen tv en wifi. De grote raampartijen laten veel licht binnen, en de openslaande deuren brengen je naar het zonnige terras met meubilair. Buiten ben je omringd door de aangelegde tuin, eventueel aan het water, wat ook veel privacy biedt.

 
 
 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

Veelgestelde vragen over ons Christelijke vakantiepark

Waar kan ik een kerkdienst bijwonen op dit Christelijke vakantiepark?

De kerken van Rijssen en Holten liggen op slechts 2-3 kilometer van het vakantiepark af. Je kunt hier de kerkdiensten bijwonen.

Mag je een hond meenemen naar dit christelijke vakantiepark?

Ja bij Buitenplaats Holten hebben wij zowel huisdiervriendelijke als huisdiervrije accommodaties. Bovendien heeft de omgeving prachtige wandelroutes te bieden wat het extra leuk maakt om met je hond op vakantie te gaan.