1. Christelijk vakantiepark
  2. Gelegen in Holten-Rijssen
  3. Zondagsrust

Christelijk vakantiepark

Rust, ruimte en natuurbeleving zijn de kernwaarden van christelijk vakantiepark Buitenplaats Holten. Dit schitterende park met een christelijke identiteit is kleinschalig en rustig gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving. Het ligt namelijk aan de voet van de Holterberg, de één na zuidelijkste berg van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. De stadjes Rijssen en Holten liggen op slechts 2-3 kilometer van het park af.

 
 

Christelijk vakantiepark Overijssel

Het christelijk vakantiepark Rijssen/Holten is met zorg en aandacht vormgegeven; het aangelegde water, ruime kavels en parkbeplanting passen perfect in de omliggende omgeving van het Nationaal Park. Je hoeft dan ook niet verbaasd te staan als u een ree, das of steenmarter op het vakantiepark ziet lopen. De vogelliefhebber zal hier ook talloze vogelsoorten kunnen spotten. Vanaf je vakantiehuisje kun je zelfs direct het Nationaal Park inlopen en de diversiteit van de flora en fauna van dit bijzonder stukje Nederland ontdekken. Buitenplaats Holten biedt verschillende vakantiehuisjes te huur aan die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen, afhankelijk van het type chalet. Je kunt dus met het hele gezin genieten van het natuurschoon en de rust en sportieve activiteiten ondernemen in de omgeving.

Je vakantiehuisje is bijzonder luxe afgewerkt en van alle moderne gemakken voorzien. Je geniet van alle comfort van thuis, in een bijzondere omgeving. Afhankelijk van het type chalet beschik je over 2 of 3 slaapkamers. Je slaapt op comfortabele boxspringsbedden, en de kinderen eventueel in een gezellig stapelbed. De volledig ingerichte keuken bezit alle apparatuur die je nodig hebt en een grote eettafel voor de hele familie. De badkamer is voorzien was een douche, wastafel en designradiator, en het toilet is separaat. Het woongedeelte heeft een zithoek met flatscreen tv en Wifi. De grote raampartijen laten veel licht binnen, en de openslaande deuren brengen je naar het zonnige terras met meubilair. Buiten ben je omringd door de aangelegde tuin, eventueel aan het water, dat ook veel privacy biedt.

 

Christelijk vakantiepark Nederland

Vakantiepark Buitenplaats Holten verwelkomt graag iedereen op het christelijk vakantiepark, en wil je er op attent maken dat op zondag de zondagsrust wordt eerbiedigt. Je kunt in een van de kerken in Rijssen of Holten een kerkdienst bijwonen.

  • Je loopt zo het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in
  • Wandelen en fietsen door de natuurrijke omgeving
  • Avonturenpark Hellendoorn op 20 minuten rijden
  • Bezoek de stadjes Rijssen en Holten
  • Winkelen in Enschede
  • Met een fluisterbootje varen over de Regge