• Luxe accommodaties
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Gelegen in midden op de Sallandse Heuvelrug

Vakantiehuis grote groep

Een vakantiehuis huren met een grote groep? Dit zijn de zaken waar je op moet letten:

  • Zijn er genoeg bedden aanwezig? De capaciteit van een vakantiehuis moet niet verward worden met een daadwerkelijk bed om in te slapen.
  • Is er een privé badkamer voor elke groep of is er een gezamenlijke badkamer voor alle groepen? Vooral met veel groepen is het niet wenselijk en hygiënisch om een gezamenlijke badkamer te hebben die wordt gedeeld met andere groepen.
  • Is er een keuken aanwezig die de groepscapaciteit aankan? Het komt maar al te vaak voor er niet eens genoeg ruimte is om gerechten voor te bereiden voor 4 personen.
  • Kun je buiten bijeen komen met de hele groep? Stel je voor, je gaat met meerdere groepen, dan is het wel fijn om bijeen te kunnen komen op een gezamenlijk punt. Een terras, restaurant, park etc.
  • Is er in de omgeving voldoende te doen? Alleen maar binnen zitten wordt natuurlijk na een tijdje best saai. Niet alleen het vakantiehuisje moet voldoen aan bepaalde eisen, maar ook de omgeving. Bekijk dus goed of er groepsactiviteiten en bezienswaardigheden in de buurt zijn.
  • Is het vakantiehuisje ‘winter’ bestendig? Niet elk vakantiehuisje is bestendig tegen het koude weer. Indien het vakantiehuisje geïsoleerd is en voorzien is van CV, kun je hier ook terecht in de winter.
  • Is er wifi aanwezig? Tegenwoordig kunnen we niet zonder internet, ook op vakantie niet. Het komt wel eens voor dat er GEEN internet is aangesloten binnen een vakantiehuisje. Probeer dit voordat je boekt na te vragen, anders wordt het niet zo’n leuke vakantie.
  • Is er basis keukenapparatuur en benodigdheden aanwezig? Denk vooral aan een koffiezetapparaat, magnetron, mokken, vorken en lepels, spatels en meer. Ook al is het vakantie, deze spullen heb je zeker nodig. Het is veel te lastig om dit allemaal van huis mee te nemen.

Dit zijn dus kort samengevat belangrijke punten voor een vakantiehuis met grote groep. Boek niet zomaar een vakantiehuis met grote groep, let goed op deze punten. Interesse in een vakantiehuis met grote groep in Overijssel? Bekijk hieronder dan alle mogelijkheden.

Vakantiehuis groep

Het is duidelijk welke zaken belangrijk zijn bij het boeken van een vakantiehuis met groep. Buitenplaats Holten heeft verschillende groepsvakantiehuizen voor groepen tussen de 4 en 6 personen (afhankelijk van het vakantiehuisje). Een vakantiehuis nodig voor een grotere groep? De vakantiehuizen kunnen we helaas niet groter maken, maar we kunnen wel meerdere vakantiehuizen aanbieden! Zo heeft iedereen met een kleine groep toch de gezelligheid en privacy, maar kan de hele groep ook regelmatig bijeenkomen op het terras of gezamenlijke plaats op het recreatiepark. Onze vakantiehuis met groep bevatten alle benodigdheden voor een volledig verzorgd weekendje weg. Ook doordeweeks kun je terecht bij onze vakantiehuis met een groep. Bekijk de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen met groep en boek!

Groepsvakantiehuizen

Groepsvakantiehuizen voor 4 tot 6 personen nodig? Bij Buitenplaats Holten beschikken we over meerdere groepsvakantiehuizen voor 4 tot 6 personen. Kom je met meerdere groepen en heb je niet genoeg aan 1 vakantiehuis? Onze groepsvakantiehuizen bevinden zich op een redelijke afstand van elkaar, hierdoor is het niet erg om in aparte groepsvakantiehuizen te verblijven. Alle groepsvakantiehuizen beschikken over een complete keuken, douche, toilet en televisie. Bekijk de beschikbaarheid van al onze groepsvakantiehuizen en boek!

 

Grote vakantiewoning

Wat is een grote vakantiewoningEen grote vakantiewoning is een accommodatie waar meerdere personen kunnen overnachten. Dit aantal kan oplopen tot wel 20 personen. De meeste grote vakantiewoningen beschikken echter over een capaciteit van 2 tot 6 personen. Een grote vakantiewoning heeft als kenmerken: een ruime woonkamer, meerdere bedden, keuken (incl. apparatuur), privé douche en toilet.

Groepsruimte voor grote groepen

Je komt met een grote groep overnachten maar wilt toch samen eten? Onze gloednieuwe groepsruimte is de oplossing voor avondmaaltijden met een grote groep! De groepsruimte heeft een volledig verzorgde luxe keuken voor een uitgebreide avondmaaltijd. De groepsruimte kan elke avond afzonderlijk gehuurd worden. Zo bepaal je zelf welke avonden je samen komt en welke avonden niet.

Reserveer uw vakantiehuis voor een grote groep

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.