• Vakantiepark in Overijssel
  • Wandelen in Salland & Twente
  • Ook leuk met kinderen

Wandelvakantie in Nederland

Een wandelvakantie in Nederland is door de jaren heen steeds populairder geworden. Voor veel wandelaars is het een grote tocht van avontuur, ontspanning en genieten van de natuur en mooie omgeving. Ook zorgt een wandelvakantie in Nederland ervoor dat je een hechtere band gaat krijgen met je ‘wandelmaatje’. Maar waarom een wandelvakantie in Nederland en niet in Duitsland, Frankrijk of een ander land? Omdat Nederland rijk is aan mooie natuuromgevingen, zoals de Sallandse Heuvelrug, en uitgestrekte vlakke wandelpaden. Daarnaast is Nederland natuurlijk ook lekker dichtbij. Zin in een wandelvakantie in Nederland? Bekijk hieronder al onze mogelijkheden voor een wandelvakantie aan de Holterberg

 
 

Wandelvakantie groepsreizen

Een wandelvakantie organiseren met een groep? Dat kan bij ons en je bepaald zelf het tempo. Wandelvakantie groepsreizen kan al vanaf 1 persoon. Wat houdt een wandelvakantie groepsreis eigenlijk in? Samen met een groep leg je kleine of grote (afhankelijk van jullie tempo) wandelroutes af rondom Holten, Rijssen, Markelo, Hellendoorn en diverse leuke gehuchtjes. Ons vakantiepark ligt ook vlak aan het Pieterpad. Dus het is ook de perfecte uitvalbasis voor een overnachting tijdens het lopen van het pieterpad. De routes aan langs vele cultuurhistorische bezienwsaardigheden. Hiervoor krijgt je of de groep vooraf wandelroutes van de directe omgeving en tips voor leuke bezienswaardigheden onderweg. Je kiest zelf de volgorde van de wandelroutes ook bepaal je zelf het tempo en de plaatsen waar je lekker gaat uitrusten. 

Tegen de avond is het tijd om lekker uit te rusten en overnachten in een luxe vakantiehuisje in Holten met eigen keuken, toilet en douche. Ieder vakantiehuisje op ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug heeft een capaciteit tot 5, 6 of 8 personen. Ook liggen de vakantiehuizen niet op lange afstand van elkaar, dus voor grote groepen is het ook extra gezellig om bij elkaar in de buurt te blijven. Maar alsnog heeft iedere groep voldoende privacy. Afhankelijk van de grootte van de wandelvakantie is het mogelijk om meerdere nachten te verblijven. Voor vragen of een reservering kun je direct met ons contact opnemen.

Wandelvakantie met kinderen

Een wandelvakantie met kinderen organiseren? Een wandelvakantie voor kinderen organiseren is niet zo makkelijk als het lijkt. Een geschikte locatie vinden, leuke activiteiten in de regio vinden, geschikte ‘tussenstops’ opzoeken en een kindvriendelijk recreatiepark voor de overnachting zijn allemaal zaken waar je als ouder goed rekening mee moet houden. Buitenplaats Holten helpt een handje met het organiseren van een wandelvakantie met kinderen. Door tips en wandelroutes te geven in de directe omgeving, kun je direct beginnen met de wandelvakantie. De kindvriendelijke accommodatie staat gereed wanneer jullie uitgeput terugkeren van het wandelen en verkennen. Onze vakantiehuisjes hebben een luxe inrichting inclusief complete keuken, douche en toilet. Klaar voor een onvergetelijke wandelvakantie met kinderen? Bekijk de beschikbaarheid en boek direct!

Weekend wandelen Nederland

Lekker een weekend wandelen in Nederland? Holten is uitermate geschikt voor een weekend wandelen in Nederland! Met veel natuur, bezienswaardigheden en vele wandelpaden is het weekend als snel goed gevuld. Waarom een weekend wandelen in Nederland en niet in Duitsland, Frankrijk of een ander land? Omdat Nederland rijk is aan vlakke en mooie wandelpaden, vooral in Overijssel. Het is alleen maar tijdverlies om ver te reizen naar een verre plek, terwijl hier in het oosten geweldige wandelplaatsen zijn voor een weekendje weg. Buitenplaats Holten is één van deze plekken die een volledig weekend wandelen in Nederland aanbiedt. De benodigde wandelroutes en accommodatie wordt geregeld in Holten. Je verblijft in een luxe vakantiehuisje op een prachtig en rustig recreatiepark. De vakantiehuizen zijn voorzien van een volledige keuken, toilet en douche. Kortom een heerlijk weekendje weg met veel avontuur en geen zorgen! Ook een weekend wandelen in Nederland? Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct.

 

Wandelvakantie Hemelvaart

Hemelvaartweekend van 20 tot 25 mei
 

Wandelvakantie September

Gehele maand september mogelijk
 

Wandelvakantie Oktober

Gehele maand oktober mogelijk
 
 

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor een actieve vakantie in de natuur: