Buitenplaats Holten - Verhuur
Actieve vakantie Nederland

Actieve vakantie Nederland

Zorgeloos boeken 💚
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!
  • Vlak bij de Sallandse Heuvelrug
  • Accommodaties voor 2 tot 6 personen
  • Veel activiteiten in de natuur

Actieve vakantie in Nederland

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie in Nederland, wat zoek je dan? De mooiste natuurgebieden! Om te fietsen of te wandelen of een andere activiteit die jij graag doet in de natuur. Wist je dat Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug een uitstekende bestemming is voor een actieve vakantie in Nederland? Vanaf Buitenplaats Holten fiets of wandel je zo dit uitgestrekte natuurgebied in. Talloze wandel- en fietspaden laten jou de mooiste plekjes zien van dit unieke natuurgebied. En na een actieve dag in de buitenlucht kom je terug in een zeer comfortabele accommodatie op ons vakantiepark. Om weer even helemaal op te laden voor een nieuwe dag vol avonturen. Een actieve vakantie in Nederland, daar zeg jij toch ook volmondig JA tegen?

De verschillende mogelijkheden vanaf Buitenplaats Holten:

Vakantie in de natuur

Niet alleen in de omgeving, maar ook op ons park ervaar je de natuur. Dankzij onze kleinschaligheid en mooi aangelegde waterpartijen verblijf je ook op het park in alle rust midden in de natuur. Natuurliefhebbers boeken dan ook graag een natuurhuisje in Overijssel op ons park. Deze huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen, en zijn volledig en luxe ingericht. Enkele huisjes beschikken over een fietsenstalling, voor gasten die hun eigen fietsen meenemen. Wandelen over de Sallandse Heuvelrug met je hond? Ook dat is mogelijk, een aantal van onze huisjes zijn huisdiervriendelijk. Kom vakantie vieren in de natuur bij Buitenplaats Holten!

Jouw verblijf in Holten:

  • Voor maximaal 6 personen
  • Huisdieren welkom
  • Parkeerplaats bij je huisje
  • Heerlijk terras met meubilair
  • Aan de Holterberg

Ontspanning tijdens een actieve vakantie in Nederland

Ja, want na inspanning komt ontspanning. En daarvoor zijn er een aantal fijne faciliteiten op ons vakantiepark op de grens van Salland en Twente. Hier kun je tijdens een vakantie in Holten onbeperkt gebruik van maken. Tijdens een actieve vakantie in Nederland kun je onder andere:

🏊  Even afkoelen en een paar baantjes trekken in het buitenzwembad

☕  Een kopje koffie of thee drinken of een boek lezen in de huiskamer

🥐  Gebruik maken van onze ontbijtservice in je huisje

🐐  De speeltuin en kinderboerderij bezoeken op het park

Zo zie je, aan alles is gedacht voor jouw actieve vakantie in Nederland. Wij delen graag onze prachtige plek midden in de natuur met jou, dus wacht niet langer en boek jouw vakantie!