Mountainbike vakantie bij Buitenplaats Holten

Tijdens een langere mountainbike vakantie op ons vakantiepark in Holten kun je meer dan alleen de Sallandse Heuvelrug verkennen. De Borkeld in Rijssen is ook een goede uitvalsbasis tijdens je mountainbike vakantie in Overijssel. In Wierden, Lemele en rondom kasteel Twickel vind je ook bijzondere routes. De Twickelroute is een route van ongeveer 70 kilometer. Mocht dit toch te lang zijn voor je mountainbike vakantie, dan kun je de route op bepaalde punten zonder enige moeite inkorten. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je pech hebt tijdens je mountainbike vakantie. Bij Buitenplaats Holten is er een fietsenstalling waar klein onderhoud kunt verrichten aan je mountainbike.

Mountainbike weekend

Ben je op zoek naar een prachtige locatie aan de rand van een adembenemend natuurgebied om te kunnen mountainbiken? Boek dan een accommodatie op Buitenplaats Holten voor een sportief mountainbike weekend. De comfortabel ingerichte accommodatie en de verschillende routes maken je mountainbike weekend zeer compleet. Wil je zeker zijn van veilig opgeborgen spullen tijdens je mountainbike weekend? Kies dan voor de vakantiewoning voor 4 personen. Dit vakantiehuis heeft een inpandige berging waardoor je alles goed kan opbergen. Tevens is er een waterslang om de fietsen af te spoelen. Een onvergetelijk mountainbike weekend ga je beleven op Buitenplaats Holten.

Mountainbike weekendje organiseren in Overijssel? Buitenplaats Holten beschikt over tiny houses en luxe accommodaties met opbergruimte voor je mountainbike. Het enige wat je hoeft te doen, is je mountainbike meenemen! Rondom Holten/Rijssen zijn er prachtige natuurgebieden om over te mountainbiken. De Sallandse Heuvelrug beschikt over ruim 35 vierkante meter aan prachtig bosgebied. Daarnaast zijn er meerdere routes beschikbaar om alleen of gezellig samen te mountainbiken.

Na het mountainbiken kom je lekker tot rust in één van onze luxe accommodaties, gelegen op een kleinschalig en rustig vakantiepark in Holten. Onze accommodatie ‘Forest lodge‘ heeft zelfs een inpandige berging waar je onder andere je mountainbike (en accessoires) goed kan opbergen. Tevens is er een waterslag aanwezig om de fiets af te spoelen.

Bekijk snel de beschikbaarheid en boek een onvergetelijk mountainbike weekend!

Mountainbike vakantie beginners

Nog niet zo veel ervaring met mountainbiken en je wil wel graag een keer op mountainbike vakantie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. In Holten is een mountainbike vakantie voor beginners geen enkel probleem, er zijn namelijk ook veel mtb-routes voor beginners. De route langs Hellendoorn van ongeveer 14 kilometer is een mooi voorbeeld voor je mountainbike vakantie voor beginners. Ging deze route je goed af? Volg dan de route verder in de richting van Holten. Deze twee routes zijn met elkaar verbonden. Boek je mountainbike vakantie voor beginners gemakkelijk via de site en we zien je graag in Holten.

Mountainbike groepsreizen

Ook voor groepen is het prima vertoeven in Holten. In verschillende periodes is het mogelijk om een mountainbike groepsreis te boeken. Tijdens je mountainbike groepsreis mag je gratis gebruik maken van de centrale, afsluitbare fietsenstalling waardoor alle mountainbikes bij elkaar gezet kunnen worden. Het schoonmaken van de mountainbikes kan hier prima. Deze ruimte is ook te gebruiken voor onderhoud. Gaan er mensen mee tijdens je mountainbike groepsreis die niet op de fiets stappen? Geen probleem! Geniet op een ligbedje aan het zwembad en ervaar de rust van het park. De mountainbike groepsreizen zijn dus voor iedereen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor een actieve vakantie in de natuur: