Tijdens een langere mountainbike vakantie op ons vakantiepark in Holten kun je meer dan alleen de Sallandse Heuvelrug verkennen. De Borkeld in Rijssen is ook een goede uitvalsbasis tijdens je mountainbike vakantie in Overijssel. In Wierden, Lemele en rondom kasteel Twickel vind je ook bijzondere routes. De Twickelroute is een route van ongeveer 70 kilometer. Mocht dit toch te lang zijn voor je mountainbike vakantie, dan kun je de route op bepaalde punten zonder enige moeite inkorten. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je pech hebt tijdens je mountainbike vakantie. Bij Buitenplaats Holten is er een fietsenstalling waar klein onderhoud kunt verrichten aan je mountainbike.

Mountainbike weekend

Ben je op zoek naar een prachtige locatie aan de rand van een adembenemend natuurgebied om te kunnen mountainbiken? Boek dan een accommodatie op Buitenplaats Holten voor een sportief mountainbike weekend. De comfortabel ingerichte accommodatie en de verschillende routes maken je mountainbike weekend zeer compleet. Wil je zeker zijn van veilig opgeborgen spullen tijdens je mountainbike weekend? Kies dan voor de vakantiewoning voor 4 personen. Dit vakantiehuis heeft een inpandige berging waardoor je alles goed kan opbergen. Tevens is er een waterslang om de fietsen af te spoelen. Een onvergetelijk mountainbike weekend ga je beleven op Buitenplaats Holten.

Mountainbike vakantie beginners

Nog niet zo veel ervaring met mountainbiken en je wil wel graag een keer op mountainbike vakantie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. In Holten is een mountainbike vakantie voor beginners geen enkel probleem, er zijn namelijk ook veel mtb-routes voor beginners. De route langs Hellendoorn van ongeveer 14 kilometer is een mooi voorbeeld voor je mountainbike vakantie voor beginners. Ging deze route je goed af? Volg dan de route verder in de richting van Holten. Deze twee routes zijn met elkaar verbonden. Boek je mountainbike vakantie voor beginners gemakkelijk via de site en we zien je graag in Holten.

Mountainbike groepsreizen

Ook voor groepen is het prima vertoeven in Holten. In verschillende periodes is het mogelijk om een mountainbike groepsreis te boeken. Tijdens je mountainbike groepsreis mag je gratis gebruik maken van de centrale, afsluitbare fietsenstalling waardoor alle mountainbikes bij elkaar gezet kunnen worden. Het schoonmaken van de mountainbikes kan hier prima. Deze ruimte is ook te gebruiken voor onderhoud. Gaan er mensen mee tijdens je mountainbike groepsreis die niet op de fiets stappen? Geen probleem! Geniet op een ligbedje aan het zwembad en ervaar de rust van het park. De mountainbike groepsreizen zijn dus voor iedereen!