Buitenplaats Holten - Verhuur
Vakantiepark Salland

Vakantiepark Salland

Zorgeloos boeken 💚
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!
  • Op de grens van Salland en Twente
  • Midden in de natuur
  • Kleinschalig vakantiepark

Vakantiepark in Salland

Bij Buitenplaats Holten kun je fijn vakantie vieren in de regio Salland! Huur een luxe vakantiehuisje en geniet van al het moois dat de regio te bieden heeft. Ons vakantiepark ligt op de grens van Salland en Twente direct aan de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. Huur op ons kleinschalige vakantiepark een luxe vakantiehuisje in Salland. Bijvoorbeeld een heerlijk wellness huisje of juist een van onze natuurhuisjes, keuze genoeg op ons vakantiepark in Salland. Op het park valt ook genoeg te beleven. Plons bijvoorbeeld in het verwarmde buitenzwembad of neem plaats in De Huiskamer. Wanneer ga jij op vakantie naar Salland op ons vakantiepark?

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Salland 📸

Vakantiehuis in Salland

Een luxe en comfortabel vakantiehuis in Salland is het ideale startpunt voor allerlei avonturen in de omgeving. Na een drukke dag op stap in Salland is het heerlijk thuiskomen in jouw accommodatie op ons bungalowpark in Salland. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ieder vakantiehuisje beschikt over een eigen terras met tuinset en wifi. Ook biedt Buitenplaats Holten diverse wellness huisjes aan waar je in alle rust en privacy kunt genieten van jouw eigen sauna en/of hottub! Of kies je juist voor een glampingaccommodatie met privé sanitair? Tevens is jouw huisdier van harte welkom op ons vakantiepark in Salland, diverse accommodaties zijn huisdiervriendelijk. Wanneer je een vakantiehuis in Salland boekt op ons vakantiepark zijn de bedden bij aankomst voor je opgemaakt en kun je de auto direct bij je huisje parkeren, wel zo fijn!

To do’s op Buitenplaats Holten en in de omgeving

In Salland en op ons vakantiepark hoef je je geen moment te vervelen. Neem een duik in ons verwarmde buitenzwembad, als parkgast maak je gratis gebruik van het zwembad. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin of een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Voor een moment van ontspanning kun je plaatsnemen in De Huiskamer, onze groepsruimte. Ook de directe omgeving van ons bungalowpark in Salland is het ontdekken waard. Buitenplaats Holten ligt direct aan de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied staat garant voor vele lange wandelingen en prachtige fietstochten. Met name wanneer de heide in bloei staat, kijk je je ogen uit! Voor meer informatie over het landschap kun je terecht bij het bezoekerscentrum. Ook het gezellige Holten en Rijssen zijn een bezoekje waard met een goede sfeer en smakelijke restaurants. En gaan de kinderen mee op vakantie? Dan is een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of naar speelbos Daantje Das een leuke uitstapje. En dat alles is eenvoudig te bereiken vanaf ons vakantiepark in Salland!

Faciliteiten Buitenplaats Holten

🏊 Verwarmd buitenzwembad

☕ De Huiskamer

🥐 Ontbijtservice in je huisje

🎠 Compacte speeltuin

🐐 Kinderboerderij 

🎣 Vismogelijkheden bij de nabijgelegen rivier De Regge