Buitenplaats Holten - Verhuur
Wielrenvakantie

Racefiets vakantie

Zorgeloos boeken 💚
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!
  • Prachtige fietsroutes
  • Uitdagende trainingsomgeving
  • Wielrenvakantie voor iedereen

Racefiets vakantie

Buitenplaats Holten staat niet alleen bekend om de rust en ruimte maar ook om de bijzondere ligging aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug telt veel fietsroutes waardoor je gegarandeerd een heerlijke racefiets vakantie tegemoet gaat.

Ben je een fanatieke wielrenner en wil je dit toch graag combineren met een fijne vakantie samen met je partner, gezin, familie of vrienden? Bij Buitenplaats Holten is aan zowel de wielrenner als de achterblijvers gedacht om je wielrenvakantie te laten slagen. Je wielrenvakantie start met het zoeken naar een omgeving met trainingsmogelijkheden, mooie uitzichten en een goede overnachtingsplek. Buitenplaats Holten voldoet aan al deze vereisten. In de omgeving staat de Holterberg bekend als fijne trainingslocatie. Sluit je aan bij een van de vele wielrenners die u tegenkomt en verbaas je over de mooie routes die er te fietsen zijn. Om jouw wielrenvakantie ook voor de rest tot een goede ervaring te laten verlopen zijn de accommodaties zo ingericht en opgezet zodat ook zij zich prima kunnen vermaken en ontspannen. Wij raden je aan te kiezen voor de Forest lodge. Deze beschikt over een inpandige berging zodat je al je spullen voor je ultieme wielrenvakantie op kunt bergen zonder zorgen.

Racefietsen op de Holterberg

Een vakantie met racefiets op Buitenplaats Holten is een echte aanrader. Je fiets nameijk zo de Holterberg op. De holterberg is een bekende berg in Nederland. Ideaal om je intervalconditie te trainen of te gaan voor een KOM-record op het stijlste stuk van meer dan 10%.

Slapen bij vakantiepark Buitenplaats Holten

Of je nu alleen gaat fietsen of met het hele gezin, de luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor de perfecte vakantie met racefiets(en). Na het fietsen kun je een heerlijke maaltijd bereiden in de complete keuken. De comfortabele meubels en bedden zorgen voor een relaxte vakantie met racefiets. Een vakantie met racefiets op Buitenplaats Holten is de juiste combinatie van actief en passief genieten van rust, ruimte en natuur.

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor een actieve vakantie in de natuur: