Fiets4Daagse

Van 28 augustus tot en met 31 augustus 2018  vindt de Reggestreek Fiets4Daagse plaats. Tijdens deze fietsvakantie fietst u door de prachtige natuur van de Reggestreek in Overijssel. Overijssel is de fietsprovincie van Nederland dus dat belooft wat!

De routes

De startplaats van de fietsroutes is bij het Mölke. Tijdens het fietsen ontdekt u Twente en Salland. U zult langs De Regge fietsen, het riviertje wat door omliggende dorpen heen stroomt en waaraan de Reggestreek zijn naam te danken heeft. U krijgt de bossen en uitgestrekte heidevelden te zien van onder andere het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. En onderweg komt u langs verscheidene bezienswaardigheden zoals de Enterse zomp, de pelmolen, een authentieke ijsboerderij waar u heerlijk ijs kunt halen en biologische boerderijen met het indrukwekkende Black Angus ras koeien.

Fietsen met GPS

Het is mogelijk om de fietsroutes via GPS te doen, dit zorgt natuurlijk voor een net wat andere ervaring als de standaard Fiets4Daagse. De GPS fietsroutes zijn gelijk aan de fietsroutes zonder GPS en u zult dus niks missen van de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Heeft u nog geen ervaring met GPS fietsroutes? Dat is geen probleem WayPoint in Notter geeft workshops en leent GPS toestellen uit.

Meer informatie
 

Overnachten

Wilt u na een fietstocht heerlijk uitrusten? Bij Buitenplaats Holten hebben wij verscheidene accommodaties waar u volledig kunt ontspannen.

Boek nu

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×