Buitenplaats Holten - Verhuur
Buitenplaats Holten

Slow Living

aan de Holterberg

Vakantiepark in Holten

Panoramalodges met wellness

Jij bent blij in de wei met deze vergezichten

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Voor echte levensgenieters

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Vakantiepark met buitenzwembad

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Mooi in ieder seizoen!

Vakantiepark Markelo

Zorgeloos boeken đź’š
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!

Vakantiepark in Markelo

Vlakbij het dorpje Markelo ligt Buitenplaats Holten. Dit vakantiepark in Markelo is gelegen in een prachtige omgeving. Het ligt namelijk aan de voet van de Sallandse Heuvelrug; een groot nationaal natuurpark tussen Hellendoorn en Holten. De Sallandse Heuvelrug bestaat uit prachtige bossen en heidevelden. Het vakantiepark in Markelo is kleinschalig en de ideale uitvalbasis voor een rustige en relaxte vakantie.

Vakantiepark in Markelo met zwembad

Dit vakantiepark in Markelo heeft naast de prachtige natuur diverse faciliteiten, voor jong en oud. Zo is het een vakantiepark met buitenzwembad, heerlijk in de zomer om af te koelen na een warme dag in de stad of in het bos. Buitenplaats Holten is een kindvriendelijk park en ook de kinderen kunnen zich hier dus prima vermaken. Naast dit zwembad is er ook nog een kleine kinderboerderij en speeltuin op het park aanwezig. Om samen rustig een kop koffie te drinken kun je terecht bij de Gezamenlijke Huiskamer. Als het lekker weer is kun je hier ook genieten van de zon op het terras!

Vakantiehuis in de buurt van Markelo

Er zijn diverse vakantiehuizen op dit vakantiepark Markelo, aan het water of dicht in de buurt van een vijver. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over veel ruimte. Ook is er een ruime tuin (eventueel met eigen veranda), is er een fietsenstalling aanwezig en zijn honden ook toegestaan. Voor een vakantiehuis in de buurt van Markelo ben je bij Buitenplaats Holten dus aan het juiste adres.

Het dorp Markelo ligt slechts op een kleine 15 minuten rijden van het vakantiepark. Het park zelf ligt namelijk precies tussen de stad Rijssen en het dorp Holten. Deze authentieke plaatsen bieden veel activiteiten om te doen en te zien in de omgeving. Naast deze plaatsen zou je ook het dorpje Hellendoorn kunnen bezoeken, een klein oud dorpje mét pretpark. Avonturenpark Hellendoorn bied een geweldig dagje weg voor de kinderen. Vlakbij dit pretpark is het Speelbos De Sallandse Heuvelrug, ook leuk voor de kinderen. Wil je een dagje shoppen of cultuur bekijken? Ga dan naar de grotere steden zoals Deventer, Almelo of Enschede.

Liever meer van de natuur rondom Markelo ontdekken? Maak dan een lange wandel of fietstocht door de Sallandse Heuvelrug of Natuurgebied De Borkeld. Voorbeelden van wandeltochten zijn de Liberation Wandelroute en het Wereldtijdpad. Bovendien ligt Buitenplaats Holten in de Reggestreek met rivier De Regge, waar je bijvoorbeeld kunt vissen of een fluisterbootje kunt huren!