Fietsen en wandelen

Tijdens je verblijf bij Buitenplaats Holten is er veel te doen in de omgeving. Ben je op zoek naar een actieve vakantie in Nederland? Dan kun je hier heerlijk fietsen of wandelen. Vakantiepark Buitenplaats Holten ligt aan de Holterberg. Vanaf het park wandel of fiets je gelijk dit prachtige natuurgebied in. Dit gebied, wat ook bekend staat als De Sallandse Heuvelrug, is erg geliefd bij wandelaars en fietsers. Het centrale punt is de Holterberg dat ligt op circa 60 meter boven het NAP. Voor sportieve fietsers zijn hier ook enkele heuvels te vinden. Naast de Sallandese Heuvelrug grenst het park ook aan Natuurgebied de Borkeld. Dichtbij ligt ook de Reggestreek met haar rivier De Regge. Langs deze prachtige rivier waar je ook met fluisterbootjes op kunt varen is geheel een prachtig fiets- en wandelpad gelegd. Zo kun je de natuur van dichtbij beleven. 

De fiets- en wandelroutes starten direct van het park. Ons park ligt zelfs aan het wereldtijdpad van Rijssen en Holten. Een wandelroute boordevol informatie. 

Wandelen

Heb je zin aan een mooie wandeling door de omgeving, maar weet je niet waar je beginnen moet? Geen zorgen, Visit Twente heeft een grote verzameling aan prachtige wandelroutes waardoor je niets hoeft te missen tijdens je verblijf bij ons. Ook is er jaarlijks een Wandel4Daagse in de buurt!

Fietsen

Geen zin aan een wandeling maar wil je lekker fietsen door de Reggestreek? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan het aanbod fietsroutes van Visit Twente. Er zijn ook evenementen in de buurt. Zo heb je bijvoorbeeld jaarlijks de Reggestreek Fiets4daagse.

Fietsverhuur

Geen fiets meegenomen? Geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een fiets.