Buitenplaats Holten - Verhuur

Vakantiepark Hellendoorn

Zorgeloos boeken ūüíö
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!

Vakantiepark nabij Hellendoorn

Op zoek naar een vakantiepark in Hellendoorn? Op korte afstand van het dorpje Hellendoorn ligt vakantiepark Buitenplaats Holten. Kom tot rust in ons vakantiepark met luxe, vrijstaande natuurhuisjes in Overijssel en ontdek de prachtige omgeving.

Huisje huren op een bungalowpark bij Hellendoorn

Wil je een huisje huren op een bungalowpark vlakbij Hellendoorn? Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel, vlakbij Hellendoorn. Ons bungalowpark ligt aan de Sallandse Heuvelrug, net zoals het dorpje Hellendoorn.

Op dit kindvriendelijke park hoef je je niet te vervelen. Breng een bezoekje aan de dieren in onze eigen kinderboerderij of ontdek het speeltuintje op het park. Daarnaast beschikt het vakantiepark over een verwarmd buitenzwembad. Dus wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark overijssel met buitenzwembad, is Buitenplaats Holten ook een aanrader. 

Buitenplaats Holten heeft verschillende vakantiehuisjes te huur, die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen, afhankelijk van het type chalet. Het zijn luxe chalets, met veel ruimte en privacy. Het huisje is omringd door een aangelegde tuin, eventueel aan het water, met een zonnig terras. 

Overnachten vlakbij het Avonturenpark Hellendoorn

Wil je overnachten bij Avonturenpark Hellendoorn? Je hoeft hiervoor niet in het dorpje Hellendoorn te verblijven. Buitenplaats Holten ligt op slechts 15 kilometer afstand en 20 minuten rijden van dit pretpark in Hellendoorn. Het Avonturenpark en ons vakantiepark liggen beiden aan het prachtige Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

In Hellendoorn is er nog veel meer te doen naast het Avonturenpark. In het centrum is er bijvoorbeeld een bakkerij- en ijsmuseum en er vinden jaarlijks veel evenementen plaats. Een aanrader is om de Strongman Run, Dauwpop en het Helders Feest bij te wonen, als je rond die tijd in Hellendoorn bent. Dit zijn hele grote en populaire evenementen in Hellendoorn en worden door veel mensen bezocht.

Naast Hellendoorn is er nog veel meer te doen in de omgeving van Buitenplaats Holten. Het vakantiepark is namelijk gelegen aan de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. Ontdek de omgeving door een heerlijke fietstocht of wandeling door de Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied kenmerkt zich door de prachtige heide en bossen. Misschien kom je de korhoen wel tegen, deze vogelsoort is bijna uitgestorven en alleen nog in deze regio te vinden.

Buitenplaats Holten is gelegen tussen het dorp Holten en de stad Rijssen. Deze stadjes liggen op een kleine 10 minuten rijden vanaf het vakantiepark. Cultureel ingesteld en bereid een stukje verder te rijden? Dan is de stad Deventer echt een aanrader, een halfuurtje rijden vanaf Buitenplaats Holten. Wanneer je op zoek bent naar een Vakantiepark in Deventer is Buitenplaats Holten ook echt een aanrader. Heerlijk rustig slapen op slechts 30 minuten rijden. 

sfeerimpressie