Zin in een dagje er op uit?

Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn, een pretpark in het dorpje Hellendoorn met leuke en spannende attracties. Het is gelegen in de bossen van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, slechts 20 minuten rijden vanaf Buitenplaats Holten. Het pretpark bestaat uit ruim 30 attracties en een slidepark met glijbanen. Daarnaast kunt u genieten van diverse spectaculaire shows en er zijn uiteraard ook horeca tentjes om even een pauze in te lassen.

Het park is gegarandeerd pret voor jong en oud! Er is namelijk ook een speciaal gedeelte met attracties voor jonge kinderen, genaamd “Dreumesland”.

Goed om te weten:

  • Honden mogen mee, tegen een prijs van €7,50 per hond
  • Er is parkeergelegenheid aan het park. Parkeerkaart kost €7,50 per auto.
  • Er is ook een Slidepark genaamd; Aquaventura. Voor een kleine meerprijs kun je hier ook gebruik van maken. Dus vergeet je zwemspullen niet! 
  • Ben je jarig? Alleen de jarige krijgt, op de dag zelf, gratis entree. Voor kinderen t/m 12 jaar. 
  • Let op: deze informatie kan afwijken. Maar door hier te klikken wordt je doorverwezen naar de actuele informatie van Avonturenpark Hellendoorn.

Vakantiepark Hellendoorn

Tip: combineer een dagje Avonturenpark Hellendoorn met bijvoorbeeld een vakantie of weekendje weg. Op ons Vakantiepark bij Hellendoorn hebben we luxe vakantiewoningen waar je heerlijk kunt uitrusten na een actief dagje in het avonturenpark. Bovendien zitten we aan de Holterberg met twee hele leuke speelbossen voor de kinderen, namelijk: speelbos Daantje Das & speelbos de Sallandse Heuvelrug. Ook hebben we een verwarmd buitenzwembad op het park en zitten er in de omgeving kindvriendelijke steden en dorpen, zoals rijssen, holten en deventer.