Wandel4Daagse

Van 26 juni tot en met 29 juni vindt de Wandel4Daagse 2018 plaats. Tijdens de Wandel4Daagse wandelt u in vier dagen door de prachtige Reggestreek waar u kunt genieten van de prachtige natuur.

De routes

Elke ochtend kan er gestart worden van 09.00 uur tot 10.00 uur bij het Mölke. U kunt kiezen uit twee verschillende afstanden; 10 kilometer en 20 kilometer. Bij beide afstanden kunt u genieten van de prachtige natuur en bezienswaardig die Salland en Twente te bieden hebben. Tijdens de wandelroutes ontdekt u de Regge, het riviertje dat kriskras door verschillende dorpen in de omgeving loopt. Ook krijgt u de prachtige flora en fauna van de Sallandse heuvelrug en het Twentse landschap te zien. En een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Enterse zomp, de pelmolen, biologische boerderijen met Black Angus-koeien en nog veel meer!

Wandelen met GPS

Wilt u een keer op een andere manier wandelen? Loop dan de Wandel4Daagse met GPS. Op de GPS zijn de wandelroutes ook beschikbaar. Mocht u dit nog niet eerder gedaan hebben dan worden er workshops gegeven bij Waypoint in Notter, hier zijn ook GPS toestellen te leen.

Meer informatie

Overnachten

Wilt u tijdens de Wandel4Daagse een ontspannen overnachting in de buurt? Bij Buitenplaats Holten hebben wij verscheidene accommodaties waar u heerlijk tot rust kan komen na de wandeltocht.

Boek nu
 

Waarom direct bij ons boeken?

 
Laagste prijs
Gratis opgemaakte bedden
Voorrang gratis upgrades
Bijboeken van extra's
Zoek & boek
Waarom direct bij ons boeken?
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×