Buitenplaats Holten - Verhuur
Vacature Huishoudelijke dienst

Vacature Huishoudelijke dienst

Vacature: huishoudelijke dienst

Hi! Wat leuk dat je deze vacature bekijkt! Zoek jij een Leuke baan in een supergezellig team? Dan zit je hier goed! Lees gauw verder... 

Buitenplaats Holten ligt vlak naast Holten. Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark aan de Holterberg, met verschillende (wellness)accommodaties. Als je bij ons komt werken kan je (wanneer je dit wil) ook bij vakantiepark Mölke aan de slag. Dit is ons grotere vakantiepark, vlakbij Buitenplaats Holten.

Als medewerker huishoudelijke dienst zorg je er samen met jouw team voor dat onze vakantiehuisjes altijd spik en span zijn! Waar een gast een heerlijk schoon vakantiehuisje aantreft, ben jij met jouw collega’s geweest!  

Naast de verschillende accommodaties op beide parken zijn er ook sanitaire ruimtes en zwembaden die aandacht nodig hebben. Door deze diversiteit aan ruimtes is er voldoende afwisseling in jouw werkzaamheden!  

Jouw competenties

Je kunt zelfstandig werken en steekt graag de handen uit de mouwen. Je hebt een gemiddeld werktempo en kunt goed omgaan met een duidelijke deadline. Schoonmaken vind jij leuk om te doen en hebt oog voor detail. Je bent betrouwbaar en flexibel inzetbaar. 

Ervaring in het opmaken van bedden, andere vakantieparken of werken in de schoonmaakbranche is een pré.  

Ben jij lekker vrolijk, netjes en houd je van fris en schoon? Laat dan gauw van je horen. 

En dit kan je van ons verwachten

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Als medewerker bij Buitenplaats Holten ben je een belangrijk onderdeel van het team en word je betrokken bij het bedrijf. Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

  • Flexibele werktijden: deze baan is perfect te combineren met je gezin of hobbies! De belangrijkste werkdagen zijn maandag, vrijdag en zaterdag en de werktijden zijn overdag. Ook zijn er avond- en ochtenddiensten.  
  • Werken op een vakantiepark is werken in een hele leuke sfeer. Je maakt van alles mee. 
  • En dat goede salaris is €14-16 bruto per uur.  

Kom jij bij ons werken?

Stuur een mailtje naar vacatures@molke.nl (t.a.v. Denise), dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Kom jij werken in vakantiesferen?