Buitenplaats Holten - Verhuur
Buitenplaats Holten

Slow Living

aan de Holterberg

Vakantiepark in Holten

Panoramalodges met wellness

Jij bent blij in de wei met deze vergezichten

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Voor echte levensgenieters

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Vakantiepark met buitenzwembad

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Mooi in ieder seizoen!

Beoordelingen

Zorgeloos boeken đź’š
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

593 beoordelingen
  1. 9,1

    Omgeving voor atb-en! Dichtbij alle voorzieningen die we nodig hadden.

    Juni 2024 - Rene F. verbleef in Sunny cabin | 6 personen 

  2. 9,3

    Het park was heel goed te vinden, mede de extra instructies in de mail over de vernieuwing van de hoofdingang. Het huisje was van alle gemakken voorzien, inclusief een welkomspakketje met koffie, thee, afwasspullen en een flesje bubbels. Heel attent!! Het was heerlijk rustig in het park en we hebben een flink stuk gefietst via een knooppuntenroute. Wij hadden van te voren geen fiets gehuurd, maar er waren nog genoeg fietsen, waardoor we snel konden vertrekken. Na een lange dag fietsen, de dag afgesloten in de jacuzzi en de sauna. Deze combinatie maakte het een heerlijk ontspannen weekend. Wij komen zéker nog eens terug!

    Juni 2024 - Britt E. verbleef in Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen 

  3. 8

    kleinschalighaakjes in de keuken voor han en rustig

    Juni 2024 - Tini O. verbleef in Oak lodge | twee ensuite badkamers | 4 personen 

  4. 8,1

    Het was heerlijk rustig en de kikkers kwaakten lustig

    Juni 2024 - Willy C. verbleef in Simple cabin | 4 pers. 

  5. 8,5

    Mooi rustig parkje en het huisje was prima.

    Juni 2024 - Femmie K. verbleef in Oak lodge | twee ensuite badkamers | 4 personen 

  6. 8,1

    Das Internet hat schlecht am abreisetag funktioniert ich konnte keine Mails öffnen und wusste nicht wie das mit dem auscheken funktioniert . Sonst waren wir sehr zufrieden Vorschlag für die Whirlpool vilt zum leichter anzünden kleine Blocke hinlegen Wir könnten leider kein Feuer entfachen und somit den Whirlpool nicht nutzen

    Juni 2024 - Kristina D. verbleef in Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen 

  7. 9,7

    De ligging van het park.

    Juni 2024 - Wietske M. verbleef in Oak lodge | twee ensuite badkamers | 4 personen 

  8. 8,5

    Sauna, jacuzzi, de ligging en de natuur de rust En het is een gloednieuw huisje

    Juni 2024 - Jaco & Astrid G. verbleef in Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen 

  9. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2024 - Corrie A. verbleef in Oak lodge | twee ensuite badkamers | 4 personen 

  10. 8,6

    We hebben uuuuuuren doorgebracht in de jacuzzi en hebben heel wat series en films gekeken op de bank. Het was heerlijk relaxen in dit prachtige huisje.

    Juni 2024 - Tamara d. verbleef in Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en ligbad | 2 personen 

593 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.