Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

432 beoordelingen
  1. 9,4

    De huisjes zijn hartstikke fijn en modern. De keuken is van alle gemakken voorzien, de bedden sliepen fijn, heerlijke douche en de hottub was geweldig! Rustige en stille omgeving, wij zijn weer helemaal opgeladen!

    December 2022 - Diewertje M. verbleef in Oak Lodge met hottub I 4 pers. 

  2. 8,1

    Heel leuk en mooi huisje!

    December 2022 - Meike v. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  3. 8,7

    Wij vonden de sauna en de hot tub heel erg leuk!

    November 2022 - Sam V. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  4. 8,4

    prachtige omgeving, met veel te wandelen en te fietsen. ik heb genoten van veranda. Met plaid om ook in november buiten ontbeten!

    November 2022 - Wil V. verbleef in Panorama Lodge met hottub | 4p. 

  5. 8,5

    Wat ik leuk vond was de manier hoe het ingwricht was en hoe de kamers waren verdeeld en de TV.

    November 2022 - Kerida L. verbleef in Forest lodge | 6 pers. 

  6. 8

    Gezellig huisje, nette voorzieningen. Genoeg te beleven in de omgeving, prachtige natuur.

    November 2022 - Kirsten S. verbleef in Forest lodge | 4 pers. 

  7. 8,3

    Het huisje was super. Wij hebben erg genoten.

    November 2022 - Vera L. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  8. 7,4

    Huisje zag er spik en span uit. Van alle gemakken voorzien! Ook de nieuwe voorraad blokken hout voor de hottub was heel fijn.

    November 2022 - Yori H. verbleef in Panorama lodge met wellness | 2 p. 

  9. 8,3

    De omgeving is geweldig. Je staat zo midden in het bos om te wandelen en te fietsen. Het is maar klein stukje naar Holten of Rijssen. Park is kleinschalig en het weekend dat wij er waren, heerlijk rustig. Hele goede en leuke communicatie vooraf, tijdens en na het verblijf.

    November 2022 - Thea L. verbleef in Sunny cabin | 4 pers. 

  10. 8,4

    Erg mooie omgeving, leuk huisje en voldoende privacy. Informatie vooraf was erg handig en duidelijk. Fijn dat er benodigdheden waren voor afwassen en handdoeken in de badkamer.

    November 2022 - Louise v. verbleef in Oak Lodge met hottub I 4 pers. 

432 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.