Groepswandelreizen

Groepswandelreizen

Op zoek naar een leuke wandelreis met een groep? Dan is groepswandelreizen echt iets voor jou! Begin je tocht in het mooie Overijssel vol natuur en mooie wandelpaden. De groepswandelreizen zijn gemakkelijk te combineren met overnachting in onze mooie en luxe bungalows. Buitenplaats Holten verzorgt de benodigde routes en tips voor groepswandelreizen voor beginners en groepswandelreizen voor ervaren groepen. In de directe omgeving zijn al 11 wandelroutes beschikbaar voor een geweldige groepswandelreis! Interesse in nog meer wandelroutes? Er zijn genoeg routes in de omgeving van Holten!
Na het groepswandelen is het natuurlijk belangrijk om goed uit te rusten. Onze accommodaties zijn voorzien van een eigen keuken, toilet en douche. Verblijf tot wel 5 personen binnen 1 van onze vakantiehuizen bij het groepswandelreizen. Bekijk de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen en boek een geweldige groepswandelreis!

Wandel groepsreis

Een wandel groepsreis is nagenoeg hetzelfde als een groepswandelreis. Ook bij een wandel groepsreis is het belangrijk om met de hele groep te kunnen genieten van het wandelen en overnachten. Buitenplaats Holten helpt met het organiseren van een wandel groepsreis door tips en routes te geven van de omgeving. Holten heeft een groot natuurgebied en vele wandelpaden die ideaal zijn voor grote groepen. Aan het einde van de dag kan de hele groep dan ook samen op ons recreatiepark overnachten in een luxe vakantiehuis (tot 5 personen). Onze vakantiehuizen zijn inclusief keuken, toilet en douche. Bekijk de beschikbaarheid en boek een leuke wandel groepsreis in Holten!

Boek nu 

Groepswandelreizen
  • Mooie tochten door Overijssel
  • 11 beschikbare routes
  • Comfortabele en luxe accommodaties
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×