Buitenplaats Holten - Verhuur
Huisje huren Pinksteren

Pinksteren

Zorgeloos boeken 💚
Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken!
  • Luxe huisjes voor max. 6 personen
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Kleinschalig park in de natuur

Weekendje weg met Pinksteren

Wil jij graag een huisje huren tijdens Pinksteren? Groot gelijk! Pinksteren is een heerlijk voorproefje van de zomer en een ideaal moment om er eens tussenuit te gaan. Voor natuurliefhebbers is Buitenplaats Holten dé plek voor een pinksterweekend weg. Ons park bevindt zich namelijk op de grens van Twente en Salland en aan de voet van de Holterberg. Rust en ruimte - dat ervaar je optimaal! Maar ook voor kids is er veel te doen. Bij mooi weer kunnen ze bijvoorbeeld lekker spetteren in ons verwarmde buitenzwembad. Of maak kennis met onze lieve dieren bij onze eigen kinderboerderij!

Pinksterweekend weg bij Buitenplaats Holten

Tijdens het pinksterweekend weg geniet je van een voorproefje van de zomer op een prachtige plek in de natuur. Ontspannen in het bos of juist even lekker crossen op de mountainbike tijdens je mountainbike weekend. De Holterberg is van alle gemakken voorzien. Buitenplaats Holten ligt letterlijk aan de voet van de Holterberg, wat op haar plaats weer onderdeel is van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ervaar een oase van rust en ruimte om je heen! Zo'n heerlijk weekendje weg met Pinksteren beleef je niet vaak.

Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Dit zorgt voor een unieke en gezellige sfeer op ons park. Het park is voorzien van luxe vakantiehuizen die zorgen voor een hoog comfort.

Buitenplaats Holten in het kort:

🏘️ Kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark

🌳 Aan de voet van de Holterberg

🌟 Luxe vakantiewoningen met veel privacy

🏊 Verwarmd buitenzwembad

🐐 Kinderboerderij op het park