Lang weekend weg tijdens Hemelvaart?

Op zoek naar een vakantiepark midden in de natuur tijdens Hemelvaart? Vanaf het park direct kunnen wandelen of fietsen over de Sallandse heuvelrug ook wel de Holterberg genoemd? Dan bent je bij Buitenplaats Holten aan het juiste adres. Op dit vakantiepark in Holten (Overijssel) kun je genieten van rust en ruimte. Tijdens Hemelvaart lekker fietsen of wandelen? Dit vakantiepark ligt gelegen aan de voet van de Holterberg met hele mooie fietspaden en een prachtige omgeving, die je gezien moet hebben. In de omgeving is er ook heel veel te doen voor kinderen en op ons vakantiepark heeft een kinderboerderij, verwarmd buitenzwembad en speelveld. 

Interesse in het huren van een vakantiehuis in twente? Bij buitenplaats holten ben je helemaal aan het juiste adres. Een kleinschalig park met zeer aantrekkelijke huisjes, voor een heerlijk verblijf. Wil je genieten van natuur, water, rust en ruimte? Boek dan hier je vakantiehuisje.

 
 

Sfeerimpressie

Vakantie Hemelvaart Midden in de natuur

Hemelvaart is het moment bij uitstek om te genieten van een paar heerlijke dagen buitenshuis. De Holterberg staat volop in bloei, de bomen zijn allemaal weer in hun mooie voorjaarskleuren en op ons park zijn wij helemaal klaar voor uw bezoek. Even met het gezin genieten van de rust en de ruimte, heerlijk fietsen door het prachtige natuurgebied. Op Buitenplaats Holten aan de Holterberg faciliteren wij je weekendje weg naar ons vakantiepark in de buurt van Rijssen, markelo en hellendoorn

Buitenplaats Holten is gelegen aan de voet van de Holterberg. Vanaf het park fiets of wandel je zo het natuurgebied De Sallandse Heuvelrug in. Heerlijk even genieten van de rust en ruimte om je heen.

Kleinschalig vakantiepark in Overijssel

Ons vakantiepark is kleinschalig en dit zorgt ervoor dat je veel privacy hebt. De tuinen zijn omheind en de vakantiewoningen staan op flinke afstand van elkaar. De luxe vakantiehuizen verhogen het comfort. Het heeft een prachtige ligging en ook op het park ben je volledig in de natuur.

Wat te doen tijdens Hemelvaart

Dauwwandelen op de Holterberg 

Natuurdiorama Holterberg houdt de traditie in ere en gaat op Hemelvaartsdag vroeg op pad. De natuurgidsen van natuurdiorama Holterberg nemen u mee naar de fraaiste plekjes van de Holterberg. Na de wandeling is er een uitgebreid ontbijtbuffet bij het restaurant tegenover het natuurmuseum. Na het ontbijt volgt er een korte rondleiding door het museum.

Voor meer informatie en opgeven voor deze wandeling, bezoek de website

 

Twents Gitaarfestival

Een muzikaal festival in de binnenstad van Enschede vol goede muzikanten uit verschillende genres van o.a. kamermuziek, klassieke muziek, lichte muziek en muziektheater. Ook vindt er een concours voor de klassieke gitaar plaats, voor zowel amateurs en conservatoriumstudenten en professionele gitaristen, in drie categorieën.

Bekijk verder info op de website van het Twents Gitaarfestival

 

Museum Twentse Well

Beleef de geschiedenis van Twente op avontuurlijke wijze. In de nieuwe tentoonstelling vangt u zelfs een glimp op van de toekomst.

Voor meer informatie, bezoek de website.