• Kleinschalig vakantiepark in Holten
  • Gelegen midden in de prachtige natuur
  • Accommodaties voor max. 6 personen

Weekend weg met Hemelvaart

Op zoek naar een vakantiepark midden in de natuur tijdens Hemelvaart? Dan ben je bij Buitenplaats Holten aan het juiste adres. Op ons vakantiepark, gelegen in Overijssel, kun je genieten van veel rust en ruimte. Heb je interesse in het huren van een vakantiehuis in twente? Ons vakantiepark beschikt over comfortabele accommodaties, geschikt voor maximaal 6 personen. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij Buitenplaats Holten. Ons vakantiepark ligt namelijk aan de voet van de Holterberg met vele fietspaden en wandelroutes. De natuur is hier prachtig en zeker een bezoekje waard! 

 
 

Hemelvaartweekend weg

Een weekend weg met Hemelvaart is een uitstekend moment om te genieten van een paar heerlijke dagen buitenshuis. Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark, waardoor je geniet van veel rust en privacy. De tuinen zijn omheind en er zit veel ruimte tussen de vakantiewoningen. De vakantiehuizen van alle gemakken voorzien. Je beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een privé terras. Buitenplaats Holten ligt in een prachtige omgeving. De Holterberg staat volop in bloei en de bomen zijn allemaal weer in hun mooie voorjaarskleuren. Ons vakantiepark ligt vlak bij natuurgebied De Sallandse Heuvelrug. Hier kun je heerlijk genieten van de rust en ruimte om je heen! Niet alleen in de omgeving, maar ook op ons park is genoeg te doen tijdens je hemelvaartweekend weg.

Onze faciliteiten in het kort:

  • Buitenzwembad
  • Speeltuin en kinderboerderij
  • Groepsruimte De Huiskmaer
  • Nabij viswater

Sfeerimpressie van je hemelvaartweekend weg

 

Tips tijdens je weekend weg met Hemelvaart

Dauwwandelen op de Holterberg

Natuurdiorama Holterberg houdt de traditie in stand en gaat op Hemelvaartsdag vroeg op pad. De natuurgidsen nemen je mee naar de fraaiste plekjes van de Holterberg. Na de wandeling is er een uitgebreid ontbijtbuffet en volgt er een rondleiding door het natuurmuseum. Je vindt meer informatie, en kunt je opgeven voor de wandeling, op de website van Museum De Holterberg

Twents Gitaarfestival

Twents Gitaarfestival is een muzikaal festival in de binnenstad van Enschede. Je vindt er onder andere kamermuziek, klassieke muziek, lichte muziek en muziektheater. Ook vindt er een concours plaats voor de klassieke gitaar, voor zowel amateurs, conservatoriumstudenten en professionele gitaristen. Meer informatie vind je op de website van Twents Gitaarfestival.

De Museum Fabriek

Beleef de geschiedenis van Twente op een avontuurlijke wijze. Je leert meer over hoe natuur, cultuur, wetenschap en techniek van invloed is op elkaar. Het leuke is, bij De Museum Fabriek is het niet alleen kijken, maar je kunt ook zelf aan de slag! Maak de meest bijzondere dingen met de 3D-printer of lasersnijder. Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Museum Fabriek.