Weekendje weg met de hond

Wil je een weekendje weg en neem je graag de hond mee? Buitenplaats Holten is ideaal om te verblijven met een hond. Dit vakantiepark in Twente ligt namelijk bij natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug staat bekend om de bossen en grote heidevelden en is daarom ideaal om te wandelen of fietsen met hond.

 

Vakantiehuis met hond

Verblijven in een vakantiehuis voor huisdieren met hond? Op Buitenplaats Holten zijn huisdieren toegestaan. Voor een weekendje weg met de hond in Nederland ligt Buitenplaats Holten heel gunstig. Naast de prachtige natuur beschikt dit park over ruime vakantiehuisjes met omheinde tuin. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 t/m 6 personen en beschikken over een ruime tuin met een zonnig terras. De hond heeft zowel op het park als in de omgeving alle ruimte. Zo fiets of wandel je vanaf het park gelijk de Holterberg op, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug.

Last minute weekendje weg met hond

Met de hond last-minute een weekendje weg? Boek een vakantiehuis met hond op Buitenplaats Holten. Dit vakantiepark is heel geschikt voor een weekendje weg met de hond. Op het park staan maar 25 vakantiehuisjes waardoor er veel ruimte en privacy is. Loop een rondje over het park of geniet van de natuur in de bossen en op de heide!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen van onze woningen
 
 
Bekijk vakantiehuizen