Weekendje weg met Pasen

Wil je een weekendje weg met Pasen dit jaar? Vier het paasweekend bij Buitenplaats Holten. Kom helemaal tot rust en ontdek de prachtige omgeving!
 

Vakantiehuis voor Pasen

Boek bij Buitenplaats Holten om een vakantiehuis te huren met Pasen in Overijssel. Dit park beschikt over een aantal luxe chalets, met een zonnig terras en een ruime tuin. Vanwege de ruimte is het vakantiepark ook ideaal voor een weekendje weg met Pasen met de hond. Honden zijn namelijk toegestaan op Buitenplaats Holten. Verder zijn deze vakantiehuisjes geschikt voor 4 t/m 6 personen, maar het is natuurlijk mogelijk om meerdere vakantiehuisjes te boeken.

Bovendien is Buitenplaats Holten een kindvriendelijk vakantiepark. Er is namelijk een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en een eigen kinderboerderij! Ook is er de mogelijkheid om lekker te relaxen in de gezamenlijke Huiskamer. Lees rustig een boek, drink lekker een kop koffie of speel gezellig samen spelletjes.

Last-minute Pasen

Last-minute Pasen boeken? Als je tijdens de paasvakantie graag last-minute een weekendje weg wilt in Nederland, is Buitenplaats Holten de ideale uitvalbasis. Geniet van de rust op het park of trek de omgeving in! Buitenplaats Holten is namelijk gelegen aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied staat bekend om de prachtige bosrijke omgeving en heidevelden. Vanuit het park loop of fiets je gelijk de Holterberg op, een onderdeel van De Sallandse Heuvelrug.

Nieuw: Vanaf Pasen is er ontbijtservice beschikbaar. Een heerlijke ontbijtmand wordt in de ochtend bij je accommodatie bezorgt! €5,95 voor kids & €11,95 voor volwassenen.

 
 

Impression