• Ideaal moment voor een familieweekend
  • Nabij de Holterberg
  • Vakantiehuizen t/m 6 personen

Weekendje weg met Pasen

Wil je dit jaar een weekendje weg met Pasen? Vier het paasweekend bij Buitenplaats Holten. Kom helemaal tot rust en ontdek de prachtige omgeving! Bij ons kun je een vakantiehuis huren met Pasen in Overijssel. Ons park beschikt over een aantal luxe accommodaties geschikt voor maximaal 6 personen, met een terras en een ruime tuin. Vanwege de ruimte is het vakantiepark ook ideaal voor een weekendje weg met Pasen met de hond. Honden zijn namelijk toegestaan op Buitenplaats Holten. Bovendien zijn wij een kindvriendelijk vakantiepark. Ons park beschikt namelijk over een speeltuin en een eigen kinderboerderij! Lees rustig een boek, drink lekker een kop koffie of speel samen spelletjes.

 
 

Last minute eropuit met Pasen

Wil je een last minute weekend weg met Pasen boeken? Ook wanneer je tijdens de paasvakantie graag last minute het Paasweekend weg wilt in Overijssel, is Buitenplaats Holten de ideale uitvalbasis. Geniet van de rust op het park of trek de omgeving in! Buitenplaats Holten is namelijk gelegen aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Een uitstekend gebied voor een paaseierenzoektocht. Dit natuurgebied staat bekend om de prachtige bosrijke omgeving en heidevelden. Vanaf het park loop of fiets je gelijk de Holterberg op. Ook zeer geschikt voor een mountainbike avontuur, er lopen hier meerdere trails.

Wist je dat: er met Pasen een ontbijtservice beschikbaar is?¬†Een heerlijke¬†ontbijtmand wordt in de ochtend bij je accommodatie bezorgd! ‚ā¨5,95 voor kinderen & ‚ā¨11,95 voor volwassenen.

 
 

Sfeerimpressie van jouw weekend weg met Pasen in Overijssel