• Gelegen op de Sallandse Heuvelrug
  • Luxe accommodaties
  • Rust & ruimte

Vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug

Dompel jezelf tijdens je vakantie onder in rust, ruimte en natuur in de schitterende omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Aan de voet van de Holterberg in Holten ligt Buitenplaats Holten; een kleinschalig en kindvriendelijk bungalowpark op de Sallandse Heuvelrug. De ideale plek voor een weekendje weg of lange vakantie met het hele gezin. Hier hoef je niets en mag je alles. Heerlijk ontspannen in de bungalow of op het terras. Wandel of fiets door de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug. Of ga gezellig shoppen in Rijssen, Deventer of Enschede. Het is aan jou om er een ontspannen of actieve vakantie van te maken. Na een heerlijke activiteit kun je in elk geval voldaan terugkeren naar jouw vakantiehuisje bij de Sallandse Heuvelrug.

 
 
 

Vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug

Op ons vakantiepark bij de Sallands Heuvelrug kun je een huisje huren voor 2 tot 6 personen. Ieder vakantiehuis is tot in detail afgewerkt waardoor je je er direct thuis voelt. Onze vakaniethuisjes beschikken over twee of drie slaapkamers met comfortabele boxspringbedden, en een stapelbed voor de kinderen. De badkamer heeft een douchecabine, badkamermeubel en een separaat toilet. De royale woonkamer heeft een gezellige loungehoek met flatscreen TV, een compleet ingerichte keuken en een eethoek. De openslaande deuren brengen je naar het zonnige terras waar het meubilair uitnodigt om heerlijk te ontspannen. En wil je de hond meenemen? Geen probleem!

Buitenplaats Holten:

  • Kleinschalig & kindvriendelijk
  • Natuurrijk vakantiepark
  • Huisdiervriendelijk
  • Luxe vakantiehuisjes
  • Volop fiets- & wandelmogelijkheden
 
 

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Ons vakantiepark op de Sallandse Heuvelrug is ideaal gelegen voor wandel- en fietsliefhebbers. Talloze routes laten je het mooiste natuurgebied in deze regio ontdekken. Maar een vakantie op de Sallandse Heuvelrug bestaat uit meer dan wandelen en fietsen. Een vaartocht over de Regge bijvoorbeeld is heel ontspannend en geeft je een andere kijk op de omgeving. Rondom de Sallandse Heuvelrug vind je ook talloze leuke steden en dorpen die een bezoek waard zijn. En de kids? Die neem je mee naar Avonturenpark Hellendoorn of Speelbos Daantje Das.

En kom je aan het eind van de dag terug op ons bungalowpark, dan kan je nog even in het zwembad plonsen. Bij terugkomst in je vakantiehuisje kan je even nagenieten van een fijne vakantiedag op de Sallandse Heuvelrug!