Buitenplaats Holten - Verhuur

Een perfecte vakantie in Holten

Jouw perfecte vakantie in Holten

Welkom op Buitenplaats Holten, wat leuk dat je er bent! Buitenplaats Holten is hèt vakantiepark voor de echte levensgenieters. De plek waar je kan ontdekken hoe het is om te leven op een langzaam tempo. Op ons park aan de voet van de Sallandse Heuvelrug ervaar je het ultieme zen gevoel, iedere dag opnieuw. 

We laten je graag zien een perfecte relaxdag hier in Holten eruit kan zien. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren!

De dag begint, Twente ontwaakt!

Stap met je voeten in het gras, luister naar de zingende vogeltjes en ervaar de rust van een ochtend in Twente. Ben je een echte vroege vogel? Geniet dan van een prachtige zonsopkomst over de weilanden van Holten... Of blijf wat langer liggen en geniet optimaal van onze weekendvibes! 

Hier in Twente doen we het gewoon lekker rustig aan. We genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Bij ons hoef je helemaal niets en doe je alleen waar je zelf zin in hebt! Geen haast, maar lekker op jouw eigen tempo leven. Slow Living aan de Holterberg, zo noemen we dat! Kan je al voelen wat we hiermee bedoelen? ⤸

Een ochtend in Holten...

☀️ Geniet van prachtige zonsopkomsten;
🥐 Laat een ontbijtmand met streekproducten bezorgen;
🌳 Maak een ochtendwandeling en hoor de vogeltjes fluiten!

 

Een middag op Buitenplaats Holten

Na zo'n ontspannen morgen is het tijd om te bedenken wat je wil gaan doen vandaag. Heb je zin in een actief uitje in de omgeving of om lekker rond te lopen in een stad. Wij helpen je op weg in de buurt, het is helemaal aan jou!

Verken de omgeving

Wist je dat ons vakantiepark in de beste fiets- en wandelgemeente van Nederland ligt? 😄 Je vindt er veel prachtige en unieke natuurgebieden met diverse fiets- en wandelroutes. Er valt genoeg te bewonderen als je een echte natuurliefhebber bent. 🌱 Hou jij van wandelen, fietsen of mountainbiken, neem dan gauw een kijkje naar onze tips hieronder! ⬇️

Een perfecte avond in Holten

Nergens zijn de avonden gezelliger als hier! In jouw knusse accommodatie kom je heerlijk tot rust na een dag buiten zijn. 

Ook 's avonds gaat de Slow Living Experience gewoon door... Neem lekker de tijd voor elkaar, voer een goed gesprek of geniet van een heerlijk avondje in je eigen hottub of sauna. Hoe sluit jij jouw vakantiedag het liefst af?

Tot mor'n

Dat is hoe wij Twentenaren elkaar een goede nacht wensen. Hier lijkt weinig romantisch aan op het eerste gezicht, tot je het in Twente zegt! Onder een prachtige sterrenhemel met een glaasje Streekwijn in je hand.

Tot de volgende keer!

Jouw vakantie in Holten zit er alweer op, wat jammer! We hopen dat je een hele fijne tijd gehad bij ons en heb je genoten van de prachtige omgeving. We zouden het natuurlijk geweldig vinden om je nog eens terug te zien. Een fijne reis naar huis gewenst en hopelijk tot snel! 

Heb je mooie foto's gemaakt tijdens jouw verblijf? Deel deze dan met ons via Instagram en tag ons in je bericht. We genieten graag met je mee!