Overnachten in Holten

Wil je graag overnachten in de omgeving van Holten? Buitenplaats Holten ligt precies tussen Rijssen en Holten, deze dorpen liggen op slechts 4km afstand van het vakantiepark. Dit vakantiepark in Holten ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied tussen Hellendoorn en Holten. Geniet van de rust en natuur door een wandel- of fietstocht door de bossen en heidevelden waarover de Sallandse Heuvelrug beschikt. Als je wilt overnachten tussen Hellendoorn en Holten ben je bij ons vakantiepark in Holten aan het juiste adres!

Overnachten met hond in Holten

Buitenplaats Holten is ook een uitstekende plek om te overnachten met hond in Holten. Dit vakantiepark in Holten bestaat uit verschillende soorten accommodaties, van 4 tot 6 personen. Het zijn ruime vakantiewoningen, met een omheinde tuin en geschikt voor honden. Honden zijn dan ook zeker toegestaan op ons park! De vakantiehuisjes liggen aan het water of in de buurt van een vijver. Vakantiepark Buitenplaats Holten is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel waar je helemaal tot rust kan komen door de rustgevende en natuurlijke omgeving. Vanuit het park loop je zo de Holterberg op, ideaal voor een wandeling met de hond!

Overnachten Holten Pieterpad

Het Pieterpad lopen en overnachten in Holten? Dat kan op buitenplaats Holten. Het Pieterpad is de bekendste langeafstandswandelroute in Nederland. De route begint in Groningen en loopt rechtstreeks naar beneden, naar het eindpunt Maastricht. Deze route gaat ook over de Sallandse Heuvelrug, van Hellendoorn naar Holten. Dit vakantiepark ligt vlakbij Holten, dus uitstekend geschikt als je het Pieterpad wil lopen en wil overnachten tussen Hellendoorn en Holten.

De vakantiehuisjes op het park zijn ruime en luxe vakantiehuizen, die beschikken over veel grote ramen zodat je een prachtig uitzicht hebt over het water of de natuur. De huisjes beschikken over een moderne inrichting, met vaatwasser en luxe badkamer met designradiator. Kom tot rust en geniet van de natuur, op het terras of de veranda buiten.

Zin in een frisse duik? Spring dan in het verwarmd buitenzwembad, heerlijk na een lange wandeling.